Vadba za nosečnice & družine, z Izidoro. Programi potekajo v živo in on-line.

Trgovina

Šola za starše – sklop štirih delavnic
%

Šola za starše – sklop štirih delavnic

120,00 180,00 

 • Šola za starše je zastavljena tako, da bodoče starše podpre skozi porod, dojenje in pravilno rokovanje z dojenčkom – vse do prvih tednov novo nastale družinice.
 • Dve delavnici sta namejeni nosečnicam, dve pa paru. Odvijajo se v majhnih skupinah v bogati interakciji vseh udležencev in so praktično usmerjene.
 • Ena delavnica traja 180 minut.
 • Šolo za starše vodita: Izidora in Nina

 

180,00 
120,00 
- +

8 mnenj za Šola za starše – sklop štirih delavnic

 1. Valerija Zabavnik

  Vadbe za nosečnice so v bistvu kombinacija pogovora, sprostitve in prilagojenih vaj. Točno to kar v nosečnosti rabiš.
  Priprave na porod pa so najboljše do sedaj in bila sem že na treh. Vsebine so jasne/nazorne in odkrite brez olepševanja. Priporočam vsem vsaj on line verzijo, če ne gre v živo!

  • Sončna vila

   Hvala Valerija, da si bila del naše velike družine, dobrodošla pod našo streho tudi na gibalno razvojne urice za dojenčke. Hvala za tvojo oceno naših delavnic Šole za starše, Priprava na porod, če si po treh različnih izkušnjah pri nas našla manjkajoči del mozaika, sem zelo vesela.

 2. Mateja M.

  Moja nosečnost je bila čudovita in v zelo veliki meri gredo zasluge za to Izidori in njeni ekipi punc. Obisk vadb za nosečnice in šole za starše mi je prineslo ogromno znanja s katerim sem pogumno in bolj samozavestno stopala po tej čudoviti poti, vse do poroda in dlje. Izidora in punce, hvala, da ste! Priporočam vsem nosečkam in partnerjem!

  • Sončna vila

   Hvala Mateja za vzpodbudne besede. Vesele smo, da smo lahko bile del tvoje nosečniške poti. Vrata v Sončno vilo so ti na stežaj odprta in vesele bomo, ko bomo spoznale tvojega “sončka”. Izidora, Nina in Daniela.

 3. Sabina S.

  ….ne glede na to kaj me čaka, kako bo hudo, kako bo težko, kako bo bolelo,
  kako dolgo bo trajalo, ali bo vaginalni porod ali carski rez, čutim, da me je
  Izidora dobro pripravila in da bom ob pomoči partnerja (in njegovega znanja, ki
  ga je dobil na delavnicah) to zmogla in se veselim in sem fokusirana na
  trenutek, ko bova prvič dobila otroka v naročje, trenutek, ki bo za vedno
  spremenil najino življenje in bova postala starša. Vsaki nosečnici bi svetovala,
  da poleg delavnic šole za starše obiskuje tudi vadbo, ker že tam dobiš ogromno
  informacij in je dobra predpriprava na same delavnice….drugače si lahko malo
  šokiran, ko prideš na delavnice in Izidora pokaže predihovanje popadka…zelo
  realno…in če nimaš predstave kako to zgleda je lahko kar težko sprejet. Jaz
  vedno doma poročam, kaj smo delale na vadbi, o čem smo se pogovarjale tako
  da je moj partner prišel na delavnice z veliko informacijami in so mu bile
  nekatere stvari poznane…ampak eno je teorija, drugo pa je ko ti nekaj pokažejo
  in dejansko poskusiš nekatere stvari narediti. Morem reči, da je Izidora tudi na
  mojem partnerju pustila globok vtis in je vmes tudi dobil rosne oči. Rekel je, da
  je bilo razumljivo, realno prikazano, da je dobil uporabne podatke kako me
  podpreti in mi stati ob strani, kako odreagirati in se obnašati ko se bo začelo.
  Oba si seveda želiva, da nama bo uspelo zdržati čim bolj dolgo doma in čim
  krajši čas v porodni sobi, ampak po drugi strani pa veva da bo v porodni sobi na
  podlagi informacij, ki sva jih dobila lažje.

  Sabina & Gregor

  • Sončna vila

   Obstajajo dobre šole za starše in obstaja naša Šola za starše na Sončni vili. Veliko truda smo vložili v to kar danes dobite pri nas in ponosno lahko zagotovim, da še nismo razočarali nikogar.

 4. Valerija

  Izidora, ti si naš sonček…veš kolikokrat se spomnim na tebe. In kako bi mi bilo težko skozi oba poroda in težave po porodih, če te ne bi imela ob sebi. Verjela sem in vedela, da boš tudi online verzijo izpeljala tako, da bomo nosečke dobile vse, kar nam lahko daš. Vem, da ni lahko, ker pri takih dogodkih, je potreben stik, odnos. A takrat smo bili vsi na istem brez izjem, zato nam je online pomenil kot v živo. Jaz sem tak hvaležna za video klice in Zoome, da tako vsaj vidim svoje domače in da oni vidijo nas. Veš tukaj daleč v Braziliji je vse drugače, a ko sem s tabo na Zoomu se še vedno počutim kot doma, na Štajerskem.

  Mislim na tebe in ti v teh trenutkih želim vse dobro. Predvsem pa ostani takšna kot si.

  Objemček,

  • Sončna vila

   Hvala Valerija, ni mi bilo lahko vso energijo prenesti na ekran, a sem se potrudila po svojih najboljših močeh. Danes sem ponosna tudi na to izkušnjo, ki je velik doprinos vsem, ki ste fizično daleč vstran.

 5. Dominika Skoberne

  Sporočam, da sva z možem končala z ogledom delavnic za bodoče starše. Vse delavnice sva pogledala skupaj. Zdele so se nama dobro pripravljene, logično organizirane in polne zanimivih ter relevantnih informacij.

  Poleg delavnic obiskujem tudi vadbo za nosečnice. Sicer na daljavo, ampak sem ugotovila, da mi je tako ljubše, ker sem si ustvarila nek svoj “ritem” ogleda. Prvi del, torej predavanje, velikokrat ustavim in si tudi kaj zapišem. Sproščanje zdaj znam že na pamet in ga uporabim, da zvečer lažje zaspim. Vadbo naredim tudi 2x na teden, če mi le uspe. Mi pa vedno super pomaga proti bolečinam v hrbtu. Skozi meditacijo sem se pa res dobro povezala z otročkom – vedno vmes pobrca in mi da vedet, da sva v tem skupaj.

  Na tem mestu bi se ti rada iz srca zahvalila za predano znanje, tvojo srčnost in navdušenje nad nosečnostjo in rojstvom, saj je ta čas res nekaj posebnega. S pomočjo vadbe in delavnic pa se počutim opolnomočena in dobro pripravljena na porod.

  Vse dobro!

  • Sončna vila

   Hvala Dominika, me veseli, da se skupaj pripravljata. Potrebno se je zavedati, da bosta iz vidva postali vi trije in vse bo lažje, če boste vsi enotni in povezani. Vse dobro.

 6. Sara Marčun

  Zelo sva vesela in zadovoljna, da sva se odločila za nakup delavnic. Zelo podrobno in nazorno so razloženi in predstavljeni vidiki, tehnike, opcije lajšanja bolečin, partnerjeva pomoč in predvsem njegov pomen ob porodu.
  Res mi je žal, da vaših delavnic zaradi “časovne stiske” in spleta okoliščin (naših ter vaših) nisem/nisva uspela obiskati v živo. Ogromno informacij in neke vrste samozavedanje o tem, kdo sem in česa sem zmožna, pa sem HVALA VAM, pridobila z ogledom video vsebin, ki jih ponujate.
  Res sem vam hvaležna, da imate tako dobro pripravljene vsebine, ki so dostopne tudi preko spleta. Zaradi visokega rizika (kar že veste) sem sicer marsikaj opustila (med drugim tudi treninge, ki sem jih izvajala doma, kolesarjenje, dolge sprehode…), vendar sem se mentalno dobro pripravila na potencialno pot naravnega poroda (prvič sem imela carski rez zaradi medenične vstave), ki me čaka. Ponovno imam “dovoljenje”, da se več gibljem, kak sprehod in podobno.
  V glavnem, ne želim dolgoveziti, želela sem vam le spisati povratne informacije ter izraziti svojo hvaležnost. HVALA IZIDORA!
  Ostanite še naprej tako pozitivna oseba z ogromno dobre energije, ki se čuti že preko spleta in želimo vam vse dobro na vaši življenjski poti!
  Sara z družino

  • Sončna vila

   Sara, polepšali ste mi dan❤. Hvala vam za tako srce božajoče besede🙏. Zaradi takšnih pozitivnih mnenj vztrajam že vseh 25 let na tej poti.
   Iz vašega zapisa veje modrost in izkušnje, ki ste jih v preteklih letih močno okusili. Vsi ti izzivi zaznamujejo življenje, hkrati pa zaradi njih postajamo drugačni- boljši. Srčno upam, da boste lahko s pridom izkoristila pridobljeno znanje. Jaz pa bom v porodni sobi z vami in vam šepetala, ter pihala veter v krila. Samo pogumno naprej. Zelo bom vesela, ko se boste oglasila z najlepšo novico, da ste že postala mami.
   Vse dobro še v naprej in se vidiva na masaži za dojenčke, gibalno razvojnih uricah za dojenčke ali kateri drugi aktivnosti v Sončni vili, Izidora

 7. Eva Novak

  Tega tečaja res ne morem prehvaliti. Na njem dobiš VSE informacije za popolno pripravo na porod in prve dneve z otrokom. Neprecenljivo je tudi znanje o dojenju, brez katerega bi nama s sinom dojenje gotovo veliko težje steklo. Vsekakor srčno priporočam vsem staršem, ki pričakujejo 🩵🩷 Na porod greš resnično veliko bolj mirna, pripravljena in samozavestna. Meni je tečaj gotovo pomagal! Hvala Nina in Izidora, bilo je super!!

  • Sončna vila

   Visoka motiviranost za nova znanja pri pričakujočem paru vedno obrodi kvalitetne sadove. Vesela sem, da mi uspe mlade starše pripraviti na novo vlogo, še bolj sem pa vesela kadar vidim, da prostor za novo družino tlakujejo z zadovoljstvom, ljubeznijo in mirnostjo. Ostanite poveza in obdani z ljubeznijo.

 8. Simona C. K.

  Šola za starše bi morala biti obvezi del priprav na življenje družine. Ob obisku le te sva s partnerjem dobila veliko uporabnih informacij in znanj, ki nama je olajšalo življenje ob prihodu novega družinskega člana. Pred obiskom delavnic je v nama kar vrelo od skrbi in vprašanj, na katere nisva poznala odgovorov. Po izvedenih delavnicah, pa sva bila pomirjena, samozavestna in polna veselega, brezskrbnega pričakovanja. Danes uživava ob odraščanju najinih treh princesk. Vsaka od njih piše svojo zgodbo, a vse imajo isti imenovalec. Vse so bile deležne vadb z Izidoro in priprav na prihod v ta svet. Prepričana sem, da mi je vse to zelo koristilo in doprineslo k mirni nosečnosti, lepim porodnim zgodbam ter samozavestni vzgoji.

Podaj mnenje

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Kategorije

Aktualni izdelki

HITRI KONTAKT

Kamniška ulica 22a, 2000 Maribor

041 504 848

Back To Top

Izidorine
e-novičke

Si noseča, mlada mamica, ali pa že razmišljaš v tej smeri? Prijavi se na moje e-novičke in prejmi KODO ZA BREZPLAČEN PRVI OBISK na vadbi za nosečnice. Ker z menoj ob strani je IZI postati mami!

0
  0
  Košarica
  Vaša košarica je praznaNazaj v trgovino