Vadba za nosečnice & družine, z Izidoro. Programi potekajo v živo in on-line.

TRENIRAM Z IZIDORO

Delavnica #3: Partnerjeva podpora pri porodu

ŠOLA ZA STARŠE

Delavnica #3: Partnerjeva podpora pri porodu

sola-za-starse-maribor-partnerjeva-podpora-pri-porodu-izidora-soncna-vila-1
Partnerjeva podpora pri porodu
delavnice-za-starse-dojenje-in-prvi-dnevi-z-dojenckom-6

Partnerji, ki se odločijo prisostvovati porodu, želijo biti aktivni in koristni, žal pa velikokrat ne vedo, kaj jih zares čaka in kako biti v podporo in pomoč.

Partner se na tej delavnici iz sklopa priprave bodočih staršev nauči prijemov, s katerimi bodoči mamici lajša bolečine,  postane vešč nekaterih porodnih položajev, spozna osnove dihanja, da lahko partnerko spomni nanje ter jo vzpodbuja. Teoretični del, praktični del delavnice in vizualni material omogočajo, da partner dobro spozna potek poroda in se nanj pripravi.

Delavnica poteka v živo na Sončni vili. Če se je ne morete udeležiti v živo, dobite posebej pripravljen posentek.

 • Delavnica se izvaja 1x mesečno.
 • Urnik najdeš tukaj!
 • Trajanje delavnice: 180 minut.
 • Skupine so majhne.
 • Pridi udobno oblečena.
 • Ponavadi si udeleženke delajo zapiske.
 • Rekvizite, podlogo, žogo…dobiš pri nas.
 • Sončna Vila ima svoje parkirišče.

Odgovorila bom na vsa tvoja vprašanja ...

 • Kaj partnerja čaka doma in v porodnišnici?
 • Kako izgleda porodna soba?
 • Kje so akupresurne točke za pomoč pri porodu?
 • Kako lahko masira?
 • Kakšne položaje lahko zavzameta med porodom?
 • Kako se lahko še drugače vključi v porod?
 • Česa ne sme?

Trajanje in cena delavnice

Delavnica je del celostne priprave bodočih staršev. Posamezna delavnica traja 180 min, oziroma dokler ne odgovorimo na vsa zastavljena vprašanja. Cena posamezne delavnice je objavljena TUKAJ. Lahko se udeležiš posamezne delavnice ali celotnega sklopa, ki zajema naslednje 4 DELAVNICE:

 • Delavnica #1: Priprava nosečnice na porod
 • Delavnica #2: Dojenje in prvi dnevi z dojenčkom
 • Delavnica #3: Partnerjeva podpora pri porodu
 • Delavnica #4: Pravilno rokovanje in nega novorojenčka

Po delavnici so udeleženci povedali...

Prostor kamor prihajam z veseljem, kjer se počutim umirjeno, sproščeno, me napolni z pozitivno energijo in informacijami, brez katerih si ne znam predstavljat poroda. Toplo priporočam vsem nosečnicam že od prvega trimesečja naprej. ❤️ Izkoristite znanje in izkušnje Izidore, ki vam jih daje iz srca, obsežne delavnice, ki vas pripravijo na prihod dojenčka in vam vlijejo samozavest, odvzamejo strah in vas pripravijo na novo življenje. 😁💪

Simona Sedič

Se še ne poznava. Sem partner od Petre, ki je poslušala vaša predavanja (po priporočilu njene sestre Nine ). Naj povem, da sem pogledal vsa 3 predavanja za partnerja in morem povedati, da ne samo, da je bilo srčno povedano, ampak sem se tudi veliko naučil. Kljub temu, da sem bil zraven pri dveh porodih, vidim, da res nič ne vem. 

Sandi

Toplo priporočam vsem nosečnicam!
Z informacijami, ki jih dobiš na vadbi in Šoli za starše v Sončni vili, bo vsaka nosečnica super opremljna in pripravljena na porod, dojenje in prve mesece z dojenčkom.

Maša Vižintin

Najprej se ti moram zahvaliti. Dala si mi znanje in samozavest peljati svoj porod v smeri, ki sem si jo vsaj malo začrtala in želela. Si moje priporočilo vsaki nosečnici, ki jo srečam. 

Mateja Briški

Hvala, ker si mi s svojimi predavanji in razlagami na vadbah in Šoli za starše, pomagala premagati strah, ki sem ga na začetku nosečnosti čutila. Strah me je bilo vseh sprememb, ki sem jih začela opažati na sebi in ob brskanju na spletu se je ta strah velikokrat še povečal. Na tvojih vadbah pa sem še dodatno spoznala svoje telo in začela razumeti spremembe,  ki se dogajajo in posledično sem tudi začela uživati v svoji nosečnosti. 

Sara Pihler

 

Z ženo sva bila zelo zadovoljna z delavnico Priprava na porod. Gospa Izidora je izredno čutna, energična in pozitivna, s praktičnimi napotki nama je pomagala skozi porod. Vsekakor priporočam.

Aleš Trstenjak

Redno sem obiskovala vadbo za nosečnice in se udeleževala vseh tvojih delavnic Šole za starše. Tako nisem vzdrževala samo svoje fizične kondicije, ampak tudi psihično. Tedenska druženja s preostalimi nosečnicami so me navdajala z optimizmom, saj smo se vse soočale s podobnimi strahovi in vprašanji. Na slednja sem vedno dobila odgovor, ki me je pomiril in opogumil. Prebiranje porodnih zgodb in poslušanje tvojih bogatih izkušenj mi je dalo moč in me usmerilo na moji porodni poti. Vedno pa si nas tudi opominjala, da je porod šele začetek novega poglavja in nas spodbujala, da se že v času nosečnosti pripravimo na vzgajanje otroka. Vsi tvoji nasveti so še kako koristili in prišli prav. Hvaležen objem.

Barbara Kozoderc  Brdnik, dr. med., spec. druž. med.

JASMINA HERMAN ŽILIČ

a

Imaš vprašanje? Piši mi.

Bodoča mamica, z menoj boš na enem mestu dobila celovite kakovostne informacije o nosečnosti, porodu, dojenju …
Za vsa vprašanja sem ti na voljo preko spodnjega kontaktnega obrazca, ali na telefonu 041 504 848.

Back To Top

Izidorine
e-novičke

Si noseča, mlada mamica, ali pa že razmišljaš v tej smeri? Prijavi se na moje e-novičke in prejmi KODO ZA BREZPLAČEN PRVI OBISK na vadbi za nosečnice. Ker z menoj ob strani je IZI postati mami!

0
  0
  Košarica
  Vaša košarica je praznaNazaj v trgovino