Vadba za nosečnice & družine, z Izidoro. Programi potekajo v živo in on-line.

Trgovina

Tečaj masaže dojenčka

Tečaj masaže dojenčka

120,00 

 • Cena velja za celoten sklop sestavljen iz 5 srečanj
 • Trajanje enega srečanja 6090 minut.
 • Masažo vodi: Izidora certificirana inštruktorica IAIM

Tečaj masaže dojenčka je namenjen staršem z dojenčki, starimi od 0 do 12 mesecev. Masaža poveže starše in dojenčka, ter ga pomiri in vpliva na spalne cikleter prebavo.

120,00 
120,00 
- +

Opis

Dejan Kletečki

9 mnenj za Tečaj masaže dojenčka

 1. Tina

  Izidora…kot vedno, si presegla moja pričakovanja.
  Z Anali sva z veseljem obiskovali tečaj masaže za dojenčke, kjer sva se še dodatno povezali. Hvala za vse napotke, toplino in strokovno predajo znanja. Vedno se z veseljem vračava.

  • Sončna vila

   Srčna in povezana, ostani takšna.

 2. Monika Kuzma

  Nad masažo sva bila navdušena tako jaz kot moj sinček Lenart. Novo znanje nama je omogočilo še kvalitetneje preživljati skupni čas. Masažo trebušča pa izvajama ob skoraj vsakem previjanju in malčku zelo godi.
  Sva pa tako on kot jaz ne samo uživala v masaži ampak tudi v druženju z Izidoro in drugimi mamicami. Družba in pogovor v poporodnem obdobju še kako prija.
  Zagotovo se še vrnema.

  • Sončna vila

   Draga Monika, hvala za tako lep zapis. Tudi jaz sem vaju bila vesela. Želim vama, da bi skupaj preživeti čas res uživala v polni meri in prepričana sem, da vama bo to z masažo tudi uspelo…

 3. Eva Novak

  S sinom sva izjemno uživala na masaži pri Izidori v vedno čudoviti Sončni vili. Toplo priporočam obisk! Ne zgolj zaradi na novo pridobljenega kvalitetnega znanja o masaži, temveč tudi zaradi dragocenega druženja! Vsekakor se bova masirala še dalje 🩵 Hvala Izidora!

  • Sončna vila

   Uživanje in razvajanje je naša potreba. Skozi masažo boš lahko zelo ljubeče nadgrajevala svoj odnos s svojim malim sončkom. Že sama si izkusila kako velik pomen je imelo tvoje gnezdenje in potrpežljivost pri napredku tvojega otročička. Kljub temu, da je hitel na ta svet, sta uspela v kratkem obdobju z veliko tvojega angažiranja nadoknaditi manjkajoče. Naj vama masaža dojenčka in pridobljeno znanje pričara veliko lepih trenutkov.

 4. Claudia

  Masaza za dojencke je idealna priloznost spoznati in se se bolj zblizati z dojenckom. Pod strokovnim vodstvom Izidore je to veliko lazje in hkrati vsi njeni nasveti in odgovori na vprasanja, neprecenljivo! Toplo priporocam 🖤

  • Sončna vila

   Draga Claudia, želim vama veliko lepih trenutkov ob nadaljni uporabi tehnik masaže za dojenčke.

 5. Ana

  Z mojim dojenčkom sva se še bolj glboko povezala. Noro sva se fajn imela. Prakticirava vsaj 3x na teden. Mali se je totalno pomiril in začel je dolgo spati. Hvala Izidora za lepo popotnico.

  • Sončna vila

   Razvajanje spada k popolnemu odnosu, v vseh pogledih, na vseh nivojih, pri vseh ljudeh. Prepustita se in uživajta v masaži dojenčka in kasneje malčka, šolarja, mladostnika… To je vez, ki ostane za zmeraj.

 6. Lara Pišek

  Na tečaju masaže za dojenčke je bilo res dobro. Sedaj se skoraj vsak dan masiramo in na našo dojenčico Emo odlično vpliva, spimo bolje in dlje. Še bolj sva povezani in masaža zmeraj prikliče nasmeh na njen obraz. Zraven vseh teh plusov smo tako dobili še več idej, kaj vse početi z majhnim dojenčkom in kako se igrati. Najlepše je pa vedno videt veselje svojega dojenčka ob tem. Zraven vsega tega, pa lahko na tečaju razrešiš tudi kakšne druge dileme in težave, saj se srečaš z drugimi mamicami in Izidoro, ki je pa tako ali tako super 🙂

  • Sončna vila

   Draga Lara in Ema, bilo mi je v zadovoljstvo se carkljati z vama. Ohranita ta širok nasmešek na vajinih obrazih.

 7. Teja

  Tečaj masaže za dojenčke mi je bil super. Oskar zelo uživa med masiranjem. Opazi se, da hitreje sprosti ude, trebušček je manj napet.
  Včasih ne veš, kaj početi s temi malimi žabami in masaža je super aktivnost ter kvalitetno preživet čas, ki hkrati dodatno poveže starša in otroka.
  Izidorini nasveti, ki jih pove mimogrede, so pa tako in tako zlata vredni.

  • Sončna vila

   Draga Teja, hvala da sta tako vztrajno prihajala in v masažo vključila tudi očka.

 8. Neva Robnik Čuček

  Čudovito je videti in izkusiti, kako se lahko prek dotika povežeš z že zelo majhnim dojenčkom. Moja Tara je zelo uživala in naučili sva se, kako se umiriti, sprostiti, uživati v stiku. Masažo redno uporabljava kot del dnevnega rituala in naša dojenčica je tudi zaradi tega veliko bolj mirna in zadovoljna.

  • Sončna vila

   Čudovite trenutke smo preživeli skupaj, hvala da sem bila del vajine poti.

 9. Dušan

  Zelo sn užival v masaži svojega sineka pri Izidori v Sončni vili

  • Sončna vila

   Kratko, jedrnato in resnično. Hvala Dušan

Podaj mnenje

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Kategorije

Aktualni izdelki

HITRI KONTAKT

Kamniška ulica 22a, 2000 Maribor

041 504 848

Back To Top

Izidorine
e-novičke

Si noseča, mlada mamica, ali pa že razmišljaš v tej smeri? Prijavi se na moje e-novičke in prejmi KODO ZA BREZPLAČEN PRVI OBISK na vadbi za nosečnice. Ker z menoj ob strani je IZI postati mami!

0
  0
  Košarica
  Vaša košarica je praznaNazaj v trgovino