Vadba za nosečnice & družine, z Izidoro. Programi potekajo v živo in on-line.

prehrana-v-nosecnosti-blog-izidora
a

IZIDORIN BLOG KOTIČEK

Pestra prehrana – kako jesti med nosečnostjo?

Pestra prehrana – kako jesti med nosečnostjo?

Raznolikost prehrane je pomembna tudi po nosečnosti, ko postaneš doječa mamica. Tvoje mleko spreminja okus, glede na to, kar zaužiješ. Ko boš pri 6. mesecih začela uvajati gosto hrano po koščkih, po t.i. BLW metodi, bo tvoj dojen otrok bolj ješč, kot tisti, ki je bil hranjen zgolj po steklenički, saj je adaptirano mleko vedno istega okusa.

Hrano, ki je ne maraš, bo v osnovi tudi on zavračal, saj gre za naravni zaščitni proces –  »Kar moja mamica ne je, je najbrž strupeno!« Hrano, ki je sama ne ješ, boš morala morda celo 17-krat ponudit svojemu otroku, preden jo bo sprejel. To je razlog, da je vseskozi koristno uživati pestro hrano.

Tukaj te čaka recept idealnega napitka v času nosečnosti, ki je bogat z beljakovinami, folno kislino, železom, vitaminom A, vitaminom C in v tej kombinaciji odlično podpira nosečniško telo! 

izidora-pogosta-vprasanja-in-odgovori-ikona

Ali veš, da bo tisto hrano, ki jo uživaš in ti posebej prija med nosečnostjo, po porodu imel rad tudi tvoj otrok? Otrok namreč skozi placento in popkovnico dobiva različne arome živil, ki jih vneseš v svoje telo.

Izidora Vesenjak Dinevski

Morda vas bo zanimalo tudi ...

Back To Top

Izidorine
e-novičke

Si noseča, mlada mamica, ali pa že razmišljaš v tej smeri? Prijavi se na moje e-novičke in prejmi KODO ZA BREZPLAČEN PRVI OBISK na vadbi za nosečnice. Ker z menoj ob strani je IZI postati mami!

0
    0
    Košarica
    Vaša košarica je praznaNazaj v trgovino