Vadba za nosečnice & družine, z Izidoro. Programi potekajo v živo in on-line.

prehrana-v-nosecnosti-blog-izidora
a

IZIDORIN BLOG KOTIČEK

Pestra prehrana – kako jesti med nosečnostjo?
Otrok skozi placento in popkovnico dobiva različne arome živil, ki jih vneseš v svoje telo. Raznolikost prehrane je pomembna tudi po nosečnosti, ko postaneš doječa mamica.

Raznolikost prehrane je pomembna tudi po nosečnosti, ko postaneš doječa mamica. Tvoje mleko spreminja okus, glede na to, kar zaužiješ. Ko boš pri 6. mesecih začela uvajati gosto hrano po koščkih, po t.i. BLW metodi, bo tvoj dojen otrok bolj ješč, kot tisti, ki je bil hranjen zgolj po steklenički, saj je adaptirano mleko vedno istega okusa.

Hrano, ki je ne maraš, bo v osnovi tudi on zavračal, saj gre za naravni zaščitni proces –  »Kar moja mamica ne je, je najbrž strupeno!« Hrano, ki je sama ne ješ, boš morala morda celo 17-krat ponudit svojemu otroku, preden jo bo sprejel. To je razlog, da je vseskozi koristno uživati pestro hrano.

Tukaj te čaka recept idealnega napitka v času nosečnosti, ki je bogat z beljakovinami, folno kislino, železom, vitaminom A, vitaminom C in v tej kombinaciji odlično podpira nosečniško telo! 

izidora-pogosta-vprasanja-in-odgovori-ikona

Ali veš, da bo tisto hrano, ki jo uživaš in ti posebej prija med nosečnostjo, po porodu imel rad tudi tvoj otrok? Otrok namreč skozi placento in popkovnico dobiva različne arome živil, ki jih vneseš v svoje telo.

Morda vas bo zanimalo tudi ...

Back To Top

Izidorine
e-novičke

Si noseča, mlada mamica, ali pa že razmišljaš v tej smeri? Prijavi se na moje e-novičke in prejmi KODO ZA BREZPLAČEN PRVI OBISK na vadbi za nosečnice. Ker z menoj ob strani je IZI postati mami!

0
  0
  Košarica
  Vaša košarica je praznaNazaj v trgovino

  Tečaj masaže dojenčka

  V Sončni vili pričnemo z najbolj čuječim

  tečajem masaže dojenčka.

  Srečamo se 5 krat v živo ali online.

  Pričnemo v ponedeljek  30. januarja 2023 ob 10.00 uri.

  Neprecenljiva izkušnja za mamico in dojenčka. Tečaj, ki poglobi odnos, krepi zavedanje, sprošča mišični tonus, pomirja trebušne krče, lajša prebavo, spodbija imunski sistem…

  Prijave zbiramo do nedelje,  29.1.2023

   soncnavila.si@gmail.com