Vadba za nosečnice & družine, z Izidoro. Programi potekajo v živo in on-line.

TRENIRAM Z IZIDORO

Sončna vila Maribor

DOM HARMONIJE TELESA IN DUHA

Sončna vila Maribor,
rumena hiša za nosečnice in otroke

Srčno dobrodošli v Sončni vili! Sončna vila, biser pod Kalvarijo, visoka rumena hiša na Kamniški ulici 22a, praznuje zavidljivih 110 let. Vila se bohoti v neposredni bližini mestnega parka, kjer so na dosegu roke čudovite sprehajalne poti kot nalašč za vozičkanje in igrala za otroke. Stoji ob nasadu starih kostanjev, ki jo v vsakem letnem času podprejo s svojimi barvami, cvetovi in vonjavami. V osnovi je bila grajena kot staro meščanska vila, ki pa smo jo znotraj prenovili, da ustreza našim raznolikim dejavnostim. Tako vam ponujamo 14 lastnih parkirnih prostorov in dve čudoviti, topli dvorani, urejeni skladno z naravnimi smernicami.

soncna-vila-maribor-vadba-za-nosecnice-izidora-vesenjak-dinevski

Modra sobana je namenjena gibalno razvojnim uricam za dojenčke, masaži za dojenčke, delavnicam, programom, kot so Fit nosečnica in Fit malček. Druga, večja, Sončna sobana, ki vas bo prevzela, takoj ko boste stopili vanjo, pa je objeta v mir in toplino lesa in je kot nalašč primerna za Vadbo za nosečnice z Izidoro, praktične delavnice za bodoče starše, tečaj čuječnosti, predavanja, zvočne kopeli, jogo, sprostitev in še marsikaj drugega.

A naša vila ni zgolj prostor, ni samo stavba, je stičišče prostora in časa, v katerem se v izbrani dejavnosti umirite ali razvedrite, prenovite, okrepite telo in duha, družite, nasmejite, prejmete znanje in lepe trenutke. Tukaj lahko delite svoje izkušnje ali pa jim prisluhnete, zastavljate vprašanja in se napolnite, da od nas odidete krepkejši, opolnomočeni, prepričani v svojo moč in z vednostjo, da smo vam na voljo, kadar nas potrebujete.

V naših dvoranah imamo za vas na voljo tudi vadbene podloge najvišje kakovosti, tople odeje ter vzglavnike, da se podprete. Vse z namenom, da je našim obiskovalcem prijetno udobno. Med drugim je naše vodilo do ljudi z mehkobo in srčnostjo.

Vrata vile so na stežaj odprta vsem, ki si želite nekaj dobrega za telo in duha. V kvalitetni in pestri ponudbi Sončne vile boste zagotovo našli kaj zase. Veseli bomo vašega klica ali sporočila, da vam posredujemo dodatne odgovore, spodbudo ali pa informacije.

Naše vaditeljice in vaditelji so usposobljeni, opolnomočeni, certificirani, razumevajoči in prijazni, zato ne oklevajte z vprašanji. Če si želite več izvedeti o njih samih, si lahko kratko predstavitev preberete na naši spletni strani.

Na tej spletni strani predstavljamo aktualna predavanja, delavnice, vadbe, v prihodnje pa bomo sledili vašim željam in potrebam z vedno novimi  idejami in programi.  Pisano besedo smo podkrepili s fotografijami, da si boste prostore in vaditelje ter dejavnosti lažje predstavljali. Na straneh boste našli tudi povezave do osebnih izkušenj, porodnih zgodb, opise naših zaposlenih, urnike, cenike in še obilico potrebnega, da se boste lažje znašli.

Naša visoka rumena hiša nosi napis Sončna vila, ker je ves čas obsijana s soncem, zato se je ime ponujalo kar samo. In ker je vila sopomenka za žensko, ki nosi svetlobo v srca vseh živih bitij, se lepo sklada z našo dejavnostjo. Odprta vrata Sončne vile vabijo.

Za vse vas, ki se nam ne morete pridružiti v živo, smo znotraj nekaterih programov na voljo tudi preko spleta, online – samo klik je do nas!

Zaupajo mi številne (bodoče) mamice

Moja nosečnost je bila več kot lepa. Obiski ob sredah na jogi in delavnica o porodu je bila kot topla odeja na mojo samozavest. Izidorine besede "roditi kot to počnejo Afričanke" so bile moje izhodišče, da želim roditi kolikor se da naraven porod.

Melita Vidovič

Sem VEČ KOT ZADOVOLJNA z jogo za nosečnice, z Izidoro in puncami! Po 3 tednih me križ veliko manj boli, da se ne pogovarjamo o energiji! Izidora je res čudovita oseba, kar se odraža na vadbi in posledično na vseh nas. Hvala!

Jerneja Kopše

Vadba za nosečnice se je izkazala kot ena najboljših odločitev, ki sem jih lahko naredila zase in za najino malčico. Joga me je sproščala, razgibala, razveselila in pomirila. Hvaležna sem, da sem spoznala Izidoro, v trenutku me je prevzela njena mirna, topla, srčna energija.

Tea Kuhar

Preden sem začela obiskovati jogo, sem imela določene strahove in negotovost. Izidora mi je s svojo pozitivno energijo, srčnostjo, praktičnimi nasveti in dragocenimi izkušnjami razblinila vse strahove. To ni le vadba, ampak veliko več.

Barbara Kotnik, dr. med.
izidora-vadba-za-nosecnice-in-druzine-locnica

Imaš vprašanje? Piši mi.

Bodoča mamica, z menoj boš na enem mestu dobila celovite kakovostne informacije o nosečnosti, porodu, dojenju …
Za vsa vprašanja sem ti na voljo preko spodnjega kontaktnega obrazca, ali na telefonu 041 504 848.

Back To Top

Izidorine
e-novičke

Si noseča, mlada mamica, ali pa že razmišljaš v tej smeri? Prijavi se na moje e-novičke in prejmi KODO ZA BREZPLAČEN PRVI OBISK na vadbi za nosečnice. Ker z menoj ob strani je IZI postati mami!

0
    0
    Košarica
    Vaša košarica je praznaNazaj v trgovino