Vadba za nosečnice & družine, z Izidoro. Programi potekajo v živo in on-line.

TRENIRAM Z IZIDORO

Delavnica #1: Priprava nosečnice na porod

ŠOLA ZA STARŠE

Delavnica #1: Priprava nosečnice na porod

vadba-za-nosecnice-z-izidoro-4
vadba-za-nosecnice-z-izidoro-4
vadba-za-nosecnice-z-izidoro-4

Namen prve izmed štirih praktičnih delavnic Šole za bodoče starše je, da gre ženska dobro pripravljena na porod – brez dvomov, sproščena in zaupa vase, da bo zmogla suvereno prebroditi izzive tega velikega dogodka.

Na delavnici se postavljamo v različne porodne položaje, učimo se predihavati popadke, soočamo se z bolečino in jo preusmerjamo tako, da nam pri porodu pomaga. Teoretično znanje, ki ga pridobimo v prvem delu delavnice nadgradimo še s praktičnim delom, za kar prejemamo številne pozitivne povratne informacije o koristnem vplivu na izkušnjo poroda.

Delavnica poteka v živo na Sončni vili. Če se je ne morete udeležiti v živo, dobite posebej pripravljen posnetek.

 • Delavnica se izvaja 1x mesečno.
 • Urnik najdeš tukaj!
 • Trajanje delavnice: 180 minut.
 • Skupine so majhne.
 • Pridi udobno oblečena.
 • Ponavadi si udeleženke delajo zapiske.
 • Rekvizite, podlogo, žogo…dobiš pri nas.
 • Sončna Vila ima svoje parkirišče.

Odgovorila bom na vsa tvoja vprašanja ...

 • Kako prepoznam popadke?
 • Kdaj naj grem v porodnišnico?
 • Kaj vzamem s seboj?
 • Kako naj predihujem popadke?
 • Kako masiram presredek?
 • Kateri so načini lajšanja porodne bolečine?
 • Kako napišem porodni načrt?

Trajanje in cena delavnice

Delavnica je del celostne priprave bodočih staršev. Posamezna delavnica traja 180 min, oziroma dokler ne odgovorimo na vsa zastavljena vprašanja. Cena posamezne delavnice je objavljena TUKAJ. Lahko se udeležiš posamezne delavnice ali celotnega sklopa, ki zajema naslednje 4 DELAVNICE:

 • Delavnica #1: Priprava nosečnice na porod
 • Delavnica #2: Dojenje in prvi dnevi z dojenčkom
 • Delavnica #3: Partnerjeva podpora pri porodu
 • Delavnica #4: Pravilno rokovanje in nega novorojenčka

Po delavnici so nosečnice povedale...

Znanje, ki sem ga pridobila tekom študija medicine, me je omejevalo. Zaradi poglabljanja vseh možnih scenarijev poroda, poudarjanja zapletov so se v meni prebudili strahovi. V zavedanju, da strahovi omejujejo mene in moj bližajoči se porod, sem iskala uteho v izobraževanjih in prebiranju literature. Iskala sem pozitiven pogled na porod, lepe porodne izkušnje in zaupanje v žensko porodno moč. Pri tebi sem dobila vse to in še več.

Barbara Kozoderc

To je moja prva nosečnost, PDP imam 25. marec. Trenutno živim v tujini, na Poljskem. Tukaj sem spoznala prijateljico, in mi je zelo priporočila vašo vadbo, prav tako je potrdila, da zelo dobro pripravite na porod. Na tem mestu se vam resnično toplo zahvaljujem za vaše znanje, pozitivno energijo, spodbude in toplino, ki ste jo delila preko on line srečanj. Sem od njih zelo veliko odnesla!!!! 

Urška iz Poljske

Dala si mi znanje in samozavest peljati svoj porod v smeri, ki sem si jo vsaj malo začrtala in želela. Zato NAJLEPŠA HVALA. Si moje priporočilo vsaki nosečnici, ki jo srečam. 

Tina Pihler

 Po današnjem izobraževanju  mislim, da bi ti še moj partner ploskal:) HVALA  predvsem za to, da nas spomniš, da moramo paziti nase predvsem v teh norih časih, kjer se vsaka zadeva začne s “korona” stavkom. Partner me je že večkrat skregal glede spanja, saj ravno ne spim dovolj.  No, zdaj ima še en argument več – pri zadostnem spanju porod lažje poteka – priznam, to je tudi v mojem interesu:) Mene si predvsem prepričala z argumentom, da kljub našim željam ne vemo ali bomo imele toliko otrok kot si jih želimo (najine želje so 3-je otroci), zato moramo biti res hvaležne za bitjece pod našim srčkom oz. kot bi ti rekla: našega podnajemnika:)

Petra Malek

Super priprava nosečnic na porod in vse kar spada zraven 😁 Še posebej priporočam tistim, ki boste prvič postale mame in bi rade vedele več. Meni so predavanja  pomagala tako fizično kot psihično do boljšega razumevanja naravnega poroda in materinstva.

Mojca Vidovič

 

V času priprave na porod si brez Izidore, njene vadbe in nasvetov sploh ne znam predstavljati tega obdobja. Res sem hvaležna, da sem lahko bila deležna toliko znanja in podpore, ki mi bo tudi zdaj po porodu prišlo zelo prav. Toplo priporočam vsaki bodoči mamici.

Neva Čuček

 

Izidora je zelo topla oseba, k njej na vadbo sem z veseljem hodila, tako v 1.kot tudi v 2.nosecnosti. Pri njej dobiš vse informacije, veliko nasvetov, v glavnem vedno pripravljena pomagati ❤️ Vadbo za nosečnice in vse delavnice bi priporočala vsaki nosečnici, ker greš res samozavestna in pripravljena v porodno sobo ❤️❤️ Hvala za vse ❤️

Mateja Kolarič

 

Odlična priprava nosečnice na porod, koristne informacije in opolnomočenje znanja. Izidora je topla in prijetna oseba, ki res ve o čem govori. Toplo priporočam!! 😊

Janja Milošič

 

Srčna, prijazna, predvsem strokovna in zabavna Izidora prav vsako neizkušeno, morda prestrašeno bodočo mamico pripelje do znanja in sproščenosti, ki ga nujno potrebuje v času nosečnosti in po rojstvu. Obiskovala sem joga vadbo, katera te pripravi na vsakodnevne ovire, sprosti in pomaga za mirnost in dobro počutje. Obiskovala sem tudi sklopa 4 tečajev -delavnice za bodoče starše, toplo priporočam puncam in tudi bodočim očkom. Samo pravo znanje te opolnomoči 🙂

Deborah Grbac iz Primorske

 

Čudovita in čutna predpriprava na porod, tako psihično kot fizično, ki jo toplo priporočam vsaki bodoči mamici.❤

Mojca Don

 

a

Imaš vprašanje? Piši mi.

Bodoča mamica, z menoj boš na enem mestu dobila celovite kakovostne informacije o nosečnosti, porodu, dojenju …
Za vsa vprašanja sem ti na voljo preko spodnjega kontaktnega obrazca, ali na telefonu 041 504 848.

Back To Top

Izidorine
e-novičke

Si noseča, mlada mamica, ali pa že razmišljaš v tej smeri? Prijavi se na moje e-novičke in prejmi KODO ZA BREZPLAČEN PRVI OBISK na vadbi za nosečnice. Ker z menoj ob strani je IZI postati mami!

0
  0
  Košarica
  Vaša košarica je praznaNazaj v trgovino