Vadba za nosečnice & družine, z Izidoro. Programi potekajo v živo in on-line.

TRENIRAM Z IZIDORO

Tečaj masaže dojenčka

MASAŽA DOJENČKA - 5 SREČANJ - IZIDORA

Tečaj masaže dojenčka

Tečaj masaže dojenčka
Tečaj masaže dojenčka

Tečaj masaže dojenčka je namenjen staršem z dojenčki, starimi od 0 do 12 mesecev. Vodim ga že od leta 2018 in sem certificirana inštruktorica IAIM masaže za dojenčke.

Masaža poteka po sistemu IAIM (International Association of Infant Massage). Je mešanica švedske in indijske masaže, refleksoterapije in joge. Na vsakem srečanju bomo masirali drug del telesa in ponovili masažne prijeme preteklega srečanja. Izvedeli boste, katera olja so primerna za masažo, kakšne masažne prijeme uporabiti pred spanjem, proti kolikam, kako se odzvati na jok in mnogo drugih koristnih nasvetov.

Tečaj poteka v živo v Sončni vili !

 • Otrok boljše in dlje spi.
 • Masaža pomaga proti kolikam.
 • Masaža pomaga proti zaprtju in prebavnim težavam.
 • Izboljša imunski sistem.
 • Vpliva na živčni in hormonski sistem.
 • Zbuja občutek sprejetosti, varnosti, ljubezni, …

DODATNE INFORMACIJE

Dojenček je zmeraj na prvem mestu. Če bo njegov čas za spanje, boš tarat lahko vadila masažne prijeme na lutki. Naravno je, če otrok vmes joka in ga morate potolažiti, če ga je treba previti, podojiti ali nahraniti – vse je dobrodošlo. Saj tečaj traja pet srečanj in vse masažne prijeme ponavljamo, dokler vam ne postanejo rutina. 

Na našem tečaju masaže vedno uporabljamo zgolj ekološko pridelana nerafinirana hladno stiskana olja, ki so najbolj primerna in neškodljiva za dojenčkovo nežno kožo. Takšna olja priporočamo tudi za uporabo doma, saj kože ne dražijo, ne puščajo mastnega ovoja, so pa zelo hitro vpojna in čisto naravna, kar pomaga kožo navlažiti in negovati.

Olje, ki ga uporabljamo (in vam ga za tečaju priskrbim), je brez dodanih dišav, umetnih dodatkov in eteričnih olj, kajti ta prekrivajo naraven materin vonj in preprečujejo globoko povezavo med dojenčkom in materjo. Prav vonj je eden izmed glavnih dejavnikov povezave, poleg očesnega stika in seveda ljubečega dotika. Telesni vonj vsake osebe je edinstven in po njem lahko otrok že po prvih urah po rojstvu prepozna svojo mamico.

Tudi komunikacija – tako verbalna kot neverbalna in očesni stik, sta pomembna elementa povezovanja. Masaža dojenčka vsebuje vse to. Primerna je od rojstva dalje. Dejansko je primerna tudi za nedonošenčke, pri okrevanju po carskem rezu, zdravstvenih zapletih, pri posvojitvi, pomanjkanju fizične in psihične podpore ter pri otrocih s posebnimi potrebami, saj pomaga poustvariti elemente povezovanja, kar lahko vodi do tega, da se roditelj in dojenček “zaljubita” drug v drugega. Masaža je naložba za prihodnost. Očetom ponuja priložnost, da se z otrokom povežejo globlje kakor ob običajnem vsakodnevnem stiku.

Ali ste vedeli? Koža je čudovit in največji organ človeškega telesa, je željna dotikov in občutij. Spoštljivo dotikanje je hrana za dušo in človeku sporoča, da je ljubljen. Dotik je izredno močan element v človeškem povezovanju.

Trajanje in cena tečaja

Tečaj masaže za dojenčka je sestavljen iz petih srečanj po 60-90 minut. Če se udeležita tečaja v živo na Sončni vili, je cena 120 €.

izidora-vadba-za-nosecnice-in-druzine-locnica-nb-1-fffefb

Po tečaju so mamice povedale...

Tečaj, v živo ali online, priporočam vsem mamicam. Moj otroček v njih neverjetno uživa. Nekaj krat je med masažo celo zaspal 🙂 Zelo dobro vpiliva tudi na prebavo, kolike so se pomirile in tudi celo telo je bolj. Masaža naju je zelo povezala. To so eni najinih najlepših skupnih trenutkov.

Sara O.

čestitke ob objavi članka v Večeru in še enkrat hvala za vso energijo in znanje, vloženo v tečaj masaže dojenčka. Moram vam sporočiti, da moja deklica neverjetno uživa v masažah, izvajava jih vsaj 2x dnevnoObožuje masažo obrazka, najbolj pa seveda nogic in ritke. Po masaži bolje in dlej spi. Masaža naju je zelo povezala in to so eni najinih najlepših trenutkov v dnevu.

Kim iz Ptuja

Hvala za vso znanje, izkušnje in dobro voljo, s čimer si nas pobožala na našem tečaju. Pridobljeno znanje pridno uporabljamo in počasi postaja v našem domu rutina. Tudi ati sodeluje (ko pač utegne) in se povezuje z našo pupiko. Res zadeva, ki jo priporočamo.

Petja F.

Prijeme, ki sem jih spoznala pri tebi, vadim na Binetu, ki vidno uživa. Vedno bolj znam razpoznat, kdaj je njegov pravi čas za masažo, tako da se lahko oba prepustiva. In ko zadenem pravi čas, tudi masaža rokic ni več problem – pri rokah je vedno najbolj migal 🙂  To je zdaj najin čas, ko se povezujeva in si izkazujeva ljubezen. Hvala za tvoj trud.

Mojca Turk

 

Izredno prejetno in prijazno okolje, kjer se pomirijo še tako močni nosečniški strahovi. Delavnice Priprava na porod so mi zelo pomagali in mene ter partnerja pripravili na eno izmed najtežjih, a najlepših izkušenj. Prav tako je vadba za nosečnice odlična kombinacija telesne in duševne priprave na porod. Izidorina energija in odnos do poroda je nalezljiv, saj sem na koncu komaj čakala da doživim porod in se preko dojenja začnem povezovati z mojo deklico. Po porodu sem obiskovala tudi tečaj masaže za dojenčke, in tako jaz, kot moja deklica uživava v najinih trenutkih masaže.

Valentina Celestina iz Celja

izidora-vadba-za-nosecnice-in-druzine-locnica-nb-1-FCE3B0

Imaš vprašanje? Piši mi.

Bodoča mamica, z menoj boš na enem mestu dobila celovite kakovostne informacije o nosečnosti, porodu, dojenju …
Za vsa vprašanja sem ti na voljo preko spodnjega kontaktnega obrazca, ali na telefonu 041 504 848.

Back To Top

Izidorine
e-novičke

Si noseča, mlada mamica, ali pa že razmišljaš v tej smeri? Prijavi se na moje e-novičke in prejmi KODO ZA BREZPLAČEN PRVI OBISK na vadbi za nosečnice. Ker z menoj ob strani je IZI postati mami!

0
  0
  Košarica
  Vaša košarica je praznaNazaj v trgovino