Vadba za nosečnice & družine, z Izidoro. Programi potekajo v živo in on-line.

TRENIRAM Z IZIDORO

Delavnice za bodoče starše, celostna priprava na porod

CELOSTNA PRIPRAVA NA POROD

Šola za starše

Šolo za starše vodim že od leta 2008. Srečamo se na štirih različnih delavnicah. Dve sta namejeni nosečnicam, dve pa paru. Delavnice se odvijajo v majhnih skupinah v bogati interakciji vseh udležencev. Šola za starše je zastavljena tako, da bodoče starše podpre skozi porod, dojenje in pravilno rokovanje z dojenčkom – vse do prvih tednov novo nastale družinice. Potem se spet srečamo na masaži za dojenčke, gibalno razvojno uricah in drugih aktivnostih v Sončni vili.

Znanje, ki ga podajam na šoli za starše je plod mnogoletnih izkušenj pri spremljanju porodov ter dela z nosečnicami in dojenčki. Temeljna znanja iz tega področja sem pridobila na šolanju iz zdravstvene nege, specialnih izobraževanja za doule in dojenje ter konferencah za porodništvo, babištvo in pediatrijo.

Skozi program moje šole za starše je šlo že več kot 2000 zadovoljnih parov.

Sklop štirih delavnic za bodoče starše se izvaja enkrat mesečno na dva različna načina. Lahko se delavnic udeležiš v živo v Sončni vili ali pa dostopaš do posnetkov, ki so posebej vnaprej pripravljeni in so takoj po prijavi na voljo.
Če želiš kupiti celoten sklop vseh 4 delavnic za bodoče starše, nam piši na spodnji kontaktni obrazec.

Udeleženci so povedali...

Čarobna in nežna priprava na najpomembnejše obdobje ženske. Pod strokovnim vodstvom izjemno navdušujoče Izidore si prav želiš čimprej postati mama 🙂 Prostor, vzdušje, družba in vedno nasmejana povezovalan nit – Izidora. Če še kdaj zanosim — moja prva izbira in pot me vodita v Sočno vilo!

Tamara Korade iz Maribora

Odlične delavnice, veliko praktičnega znanja in zelo prijetna atmosfera. Tudi strokovno na zelo visokem nivoju! Vsekakor priporočava!

Saša Korez

Na delavnici, ki je bila namenjena partnerjem, si na popolnoma enostaven način tudi moškim razložila in približala porod ter praktično prikazala vse možnosti, kako lahko pomagajo in prisostvujejo. Moj mož je ohranil in izkoristil ogromno pridobljenega znanja, zato sem ti zares hvaležna. Hvala ti, da tako nesebično, ljubeče in brezpogojno razdajaš svoje znanje. Tvoje delavnice so mi dale samozavest, da zmorem roditi po naravni poti, brez protibolčinskih sredstev in da zmorem dojiti, če se za to odločim. Hvala! Topel pozdrav in velik, hvaležen objem,

Barbara Kozoderc  Brdnik, dr. med., spec. druž. med.

Vedno sem rekla: “K Izidori bi morale vse ženske, ki se bojijo poroda in si želijo carski rez.” Ko človek doživi tebe, tvojo energijo, čar, s katerim popelješ nosečke in njihove partnerje skozi čarobnost poroda na delavnicah šole za starše, komaj čakaš na karseda naraven porod. Strahovi izginejo, ostane pa samo pogumno, sladko in neučakano pričakovanje poroda. Čeprav sva oba o porodu že marsikaj vedela, se nama je po delavnicah pri tebi odprl nov svet, novo dojemanje in drugačno, povsem lahkotno pričakovanje te izkušnje. Tega svetega trenutka kot ti lepo rečeš. Delavnica naju je  še bolj povezala in že tam sva uživala v vseh dotikih različnih oblik, ki so se ponujali, da jih spoznava. Izkusiti tvoje delavnice je kot lepa generalka enega najpomembnejših dogodkov v življenju! Hvala ti, da vse to deliš z nami!

Tina Božičnik, dr.med., spec. pediatrije

Super šola za starše, priporočam ga vsaki nosečnici. Res pridobiš ogromno koristnih podatkov, s pomočjo katerih greš bolj pogumno proti porodu, z vadbo pa si kljub vedno večjemu bušiju še vedno fit. Hvala, Izidora, vsaka informacija je bila zlata vredna.

Sanja Alaber

Kot bodoči očka sem zelo vesel, da sem se udeležil Izidorine delavnice (Priprava partnerja na porod). Dejansko mi je delavnica odprla oči glede samega poroda in kaj pravzaprav pomeni biti podpora mamici. Definitivno priporočam udeležbo vsakemu partnerju, da poskrbi, da bodo mamice karseda sproščene in umirjene na ta poseben dan. 🙂

Bojan Novakovič

 

je Izidora prijazna, strokovna in vedno nasmejana oseba z veliko izkušenj. Toplo priporočam!

Jasmina Anderlič

 

izidora-vadba-za-nosecnice-in-druzine-locnica-nb-1-fffefb

Imaš vprašanje? Piši mi.

Bodoča mamica, pri meni boš na enem mestu dobila celovite kakovostne informacije o nosečnosti, porodu, dojenju …
Za vsa vprašanja sem ti na voljo preko spodnjega kontaktnega obrazca.

Back To Top

Izidorine
e-novičke

Si noseča, mlada mamica, ali pa že razmišljaš v tej smeri? Prijavi se na moje e-novičke in prejmi KODO ZA BREZPLAČEN PRVI OBISK na vadbi za nosečnice. Ker z menoj ob strani je IZI postati mami!

0
    0
    Košarica
    Vaša košarica je praznaNazaj v trgovino