Vadba za nosečnice & družine, z Izidoro. Programi potekajo v živo in on-line.

Trgovina

Opolnomočena skozi nosečnost

Opolnomočena skozi nosečnost

39,00 

 • Online izobraževalna srečanja na Zoomu potekajo vsak torek ob 18.00
 • Trajanje enega srečanja: 60+ minut
 • Bonus: na voljo bo posnetek vsakega srečanja
 • Cena velja za štiri srečanja
 • Izobraževanje vodi: Izidora

Izobraževalne vsebine s poglobljeno tematiko o nosečnosti, pripravi na porod in dojenju – z interaktivno komunikacijo vseh udeleženk.

39,00 
- +
SKU: N/A Categories: /

Opis

Opolnomočena skozi nosečnost je program zasnovan na aktualnih temah, ki so jih nosečnice najpogosteje izpostavljale vsa leta mojega vodenja vadbe in šole za starše. Program vsebuje izobraževalne vsebine, v katerih vedoželjna nosečnica dobi podrobne odgovore na veliko vprašanj in dilem, ki se ji porajajo med nosečnostjo. Poglobimo se v porodno bolečino in ji s tem jemljemo moč nad nami. Posledično se strah pred bolečino sčasoma zmanjša – hkrati pa se ojača vera vase. Obravnavamo tudi čisto praktični vidik: katera sredstva se v porodnišnicah uporabljajo proti bolečinam, kaj vse imam na razpolago, kako delujejo name, na otroka …

 

Zadnja leta opažam, da želite nosečnice čim več kvalitetnih informacij, ki so predstavljene iz različnih zornih kotov – saj vas to opolnomoči in pomiri. Bolj sočutno želite pristopati k nosečniškemu obdobju, porodnemu procesu in materinstvu.Moj znani stavek, da trenutno rojevate v najboljšem času v zgodovini, podkrepim z dejstvi iz porodnih sob v katere redno zahajam kot obporodna spremljevalka vse od l. 2010.


Predvsem pa program Opolnomočena skozi nosečnost, ki poteka vsak teden po Zoom srečanjih, omogoča interaktivno sodelovanje, izbiro najbolj pereče tematike, možnost postavljanja vprašanj, ter delitev izkušenj.

 

Program je namenjen vsem nosečnicam, ki si želite zavestnega poroda, v katerem ste glavne akterke in v katerem delujete v dobrobiti otroka in sebe. Da bomo lahko občutile presežek porodnega valovanja, se moramo prepustiti in si zaupati, kar naredimo lažje, ko smo podkovane z znanjem.

Veselim se vsake nove nosečnice, ki se pridruži.

Izidora

Izidora Vesenjak Dinevski

3 mnenja za Opolnomočena skozi nosečnost

 1. Tina Unuk

  Še enkrat ti hvala za vse, hvala ker si in vedi, da sem res vesela, da se nam tako razdajaš in nas vodiš. Upam, da se zavedaš kako zelo posebna si in vedi, da imaš pri nama z Anali res posebno mesto.

  • Sončna vila

   Vesela do neba, kadar prejmem takšne hvalospeve…, rada vas imam vse, vsak od vas ima poseben prostor v moje srcu, naj takšna vzajemnost ostane za vedno.

 2. Mateja Prevolšek

  Biti mami, starš, sploh prvič, zna biti težko oz. je težko. V današnji poplavi informacij, številnih nasvetov, priporočil, komentarjev, zna biti težko najti svojo pot in svoj glas. Nosečnost prinaša s seboj številne lepote, a tudi strahove. Poporodno obdobje je poglavje zase, izzivov je vsak dan polno. Žonglirati treba tudi med vlogo mame, partnerke, hčerke, sestre, prijateljice, sodelavke,…in to zna biti prav tako zahtevno. Zato je toliko bolj pomembno, da vemo in se opomnimo, da je življenje lepo. Da smo lahko vesele in ponosne in hvaležne, da nam je vse to dano. Da je vse tukaj z namenom. In da se obdamo z ljudmi, ki nam s svojim znanjem in energijo pomagajo, ko imamo težave, dvome, dileme ali pa ko enostavno želimo deliti veselje in srečo. In prav to se pri Izidori počne. Številne informacije, nasveti, prigode, so realne, preverjene, njene izkušnje in znanje pa neprecenljivo. Bodisi je to vadba za nosečnice, ali so to številne delavnice in tečaji oz. predavanja, ki se odvijajo v Sončni vili in online.
  In ko greš k Izidori na nek način po pomoč, greš dejansko po moč. Toplo priporočam.

  • Sončna vila

   Draga Mateja, moja energija je usmerjena v pravo smer, kadar dobim nazaj takšne lepe zapise. Hvaležna sem za vse vas, ki moje znanje srkate in uporabite v namen za katerega se trudim. srečne nosečke, srečni otroci, srečni partnerji…

 3. Anja Papež

  Predavanja pri programu Opolnomočena skozi nosečnost so mi bila izjemno zanimiva in koristna ter sem predvsem vesela, da sem se pridružila. Veliko sem se naučila in Izidora zna stvari razlagati na prijeten, zabaven in sproščen način, sproti pa doda tudi veliko napotkov.

  • Sončna vila

   Draga Anja, hvala, da si bila del naše skupine Opolnomočena skozi nosečnost. Želim ti, da bi veliko novih in koristnih nasvetov lahko uporabila v porodni sobi. Vesela te bom v Sončni vili kjer imamo še veliko dejavnosti namenjenih nosečnicam in mamicam z dojenčki. Za krepitev telesa in meditacijo priporočam Vadbo za nosečnice z Izidoro, za poglobljen stik s tvojim detetom, priporočam tečaj masaže dojenčka, za optimalno sledenje razvoja tvojega sončka pa, gibalno razvojne urice za dojenčke. Srčno dobrodošla, Izidora

Podaj mnenje

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Kategorije

Aktualni izdelki

HITRI KONTAKT

Kamniška ulica 22a, 2000 Maribor

041 504 848

Back To Top

Izidorine
e-novičke

Si noseča, mlada mamica, ali pa že razmišljaš v tej smeri? Prijavi se na moje e-novičke in prejmi KODO ZA BREZPLAČEN PRVI OBISK na vadbi za nosečnice. Ker z menoj ob strani je IZI postati mami!

0
  0
  Košarica
  Vaša košarica je praznaNazaj v trgovino