Vadba za nosečnice & družine, z Izidoro. Programi potekajo v živo in on-line.

Trgovina

Dojenje in prvi dnevi z dojenčkom

Dojenje in prvi dnevi z dojenčkom

35,00 

 • Delavnica 2 je del celostne priprave Šole za starše, ki obsega 4 delavnice.
 • Nosečnica se lahko udeležit posamezne delavnice ali celotnega sklopa.
 • Ena delavnica traja 180 min.
 • Delavnico vodi: Izidora

Na drugi od štirih  delavnic Šole za starše razbijamo tabuje o dojenju. Seznanila se boš s pogostimi pasti dojenja in naravnega reševanja težav, ki nemalokrat nastopijo. Dojenje je izjemno pomemben del materinstva, ki prinaša številne koristi tako za mamico kot tudi za dojenčka. Krepi vez med materjo in otrokom, materino mleko pa s svojimi vsebnostmi pomaga krepiti imunski sistem dojenčka ter ga ščiti pred boleznimi. Pridobljeno znanje boš izpopolnila s ponavljanjem naučenega, zato priporočam, da imaš ob ogledu posnetka ob sebi lutko dojenčka na kateri lahko vadiš.

 

1 mnenje za Dojenje in prvi dnevi z dojenčkom

 1. Katarina Raičevič

  Zelo mi je bilo všeč to, da je vsebina predstavljena na topel, prijazen način, brez nekega dodatnega stresa in nepotrebne panike. Izidora je izredno topla oseba in z dušo predana vsebini. Vidno je, da ima ogromno znanja in to dviguje njeno kredibilnost in vliva upanje tudi v nas mame, ki pri poplavi informacij prevečkrat dvomimo v svoje odločitve in svoj notranji glas. Vsekakor sem izvedela informacije, ki mi bodo koristile (recimo, da imaš lahko hrano s seboj v porodni sobi!). Odlično je tudi to, da je možno dostopati do vsebin online, kar sem sama koristila. V glavnem pohvalno in kar tako naprej! Upam, da bo veliko mam prišlo do vas!

  • Sončna vila

   Hvala draga Katarina za vse zapisano.
   Svoje delo res opravljam srčno in dobro podkovano z znanjem, ki ga skrbno nabiram tudi med porodi, ki jih spremljam kot doula.
   Želim ti, da bi lahko veliko koristnih napotkov uporabila v porodni sobi, tako tebi, malemu sončku in ponosnemu očku pa želim lepo porodno zgodbo. Vesela je bom, če boš jo uspela spisati in mi jo posredovati.
   Vse namreč skrbno zbiram že od leta 2015 in jih kot navdih lahko prebereš na mojem blogu spletne strani http://www.izidora.si.
   Vse dobro.

Podaj mnenje

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Kategorije

Aktualni izdelki

HITRI KONTAKT

Kamniška ulica 22a, 2000 Maribor

041 504 848

Back To Top

Izidorine
e-novičke

Si noseča, mlada mamica, ali pa že razmišljaš v tej smeri? Prijavi se na moje e-novičke in prejmi KODO ZA BREZPLAČEN PRVI OBISK na vadbi za nosečnice. Ker z menoj ob strani je IZI postati mami!

0
  0
  Košarica
  Vaša košarica je praznaNazaj v trgovino