Vadba za nosečnice & družine, z Izidoro. Programi potekajo v živo in on-line.

TRENIRAM Z IZIDORO

Pogosta vprašanja (bodočih) mamic

IZIDORA - VADBA ZA NOSEČNICE

Izidora odgovarja: pogosta vprašanja (bodočih) mamic

Bodoča mamica, z menoj boš na enem mestu dobila celovite kakovostne informacije o nosečnosti, porodu, dojenju …
Z odgovori na vsa tvoja vprašanja bom odpravila pomisleke, dvome in strahove.

Najpogosteje se nosečnice pridružite vadbi po 10 tednu nosečnosti pa tudi kasneje. Vadbo je varno obiskovati do konca nosečnosti oz. dokler se dobro počutite.

Raziskovalno smo potrdili, da vadba koristi celostno – tako fizično kot mentalno. Razgibala boš svoje telo, bolečine v križu bodo manjše, krepimo mišice medeničnega dna,  mirnejši bo spanec. Opolnomočena boš za izzive poroda, dojenja in materinstva. Povezana s seboj in svojim otrokom boš prebudila žensko moč v sebi. 

Lahko mi napišete SMS na 041 504 848 ali mi pišete na e-mail  [email protected] ali pa vadbo poiščete v moji spletni trgovini, kupite karto in se prijavite tam.
Z vsako nosečnico, ki prvič pride na vadbo, se 30 minut pred vadbo srečam, da ji odgovorim na vsa njena vprašanja. 

Najbolj primerna so udobna in zračna  oblačila. Vadimo v nogavicah. Podlogo, vzglavnik in dekico dobite pri nas, lahko pa imate tudi svojo opremo. Steklenička z vodo je dobrodošla.

Vadba je sestavljena iz štirih sklopov. Prvi je izobraževalni del in je specifičen ter predstavlja dodano vrednost k vadbi, kjer dobite bodoče mamice kvalitetne informacije o nosečnosti, porodu, dojenju in starševstvu.  Sledi sproščanje, 45 minut telesne aktivnosti, vadbo pa zaključimo z vizualizacijo oz. meditacijo.

Da, vadbe lahko obiskujete na različne dneve v tednu. Ni potrebe po posebnem najavljanju ali odjavljanju z vadbe.  Urnik najdete TUKAJ.

V času COVID omejitvenih ukrepov vadbe potekajo online – v prenosu v živo, nato pa imate na voljo še posnetek.  Na zaprto fb skupino s posnetki se je potrebno prijaviti s klikom TUKAJ.

Vadnina se poravna ob prvem obisku na kraju samem ali na TRR.  Plačilo velja za 4 zaporedne tedne. Če kateri teden ne morete obiskati online vadbe, si tisti teden vadbo pogledate v posnetku (tako vam nobeno plačilo ne zapade). Cena enomesečne vadbe je 40€.

Nahajamo se na Kamniški ul. 22a, Maribor, v čudovitem ambientu Sončne vile.  Blizu mestnega parka pod gričem Kalvarija. Zagotovljeno je 14 parkirnih mest.

Pri raziskovalnem delu aktivno, na tedenski ravni, sodelujemo z več porodničarji iz porodnišnic UKC Maribor in UKC Ljubljana, izr. prof. dr. Miha Lučovnik in Ivan Žebeljan, dr.med. spec. ginekologije in porodništva sta vključena v vse naše dejavnosti.

izidora-vadba-za-nosecnice-in-druzine-locnica-nb-1-fffefb

Imaš vprašanje? Piši mi.

Bodoča mamica, z menoj boš na enem mestu dobila celovite kakovostne informacije o nosečnosti, porodu, dojenju …
Za vsa vprašanja sem ti na voljo preko spodnjega kontaktnega obrazca, ali na telefonu 041 504 848.

Back To Top

Izidorine
e-novičke

Si noseča, mlada mamica, ali pa že razmišljaš v tej smeri? Prijavi se na moje e-novičke in prejmi KODO ZA BREZPLAČEN PRVI OBISK na vadbi za nosečnice. Ker z menoj ob strani je IZI postati mami!

0
    0
    Košarica
    Vaša košarica je praznaNazaj v trgovino