Vadba za nosečnice & družine, z Izidoro. Programi potekajo v živo in on-line.

Trgovina

Fit malček, od 1 do 3 let

Fit malček, od 1 do 3 let

170,00 

 • Trajanje srečanja 50 minut.
 • Vadbo vodi:  Nina

Na FIT malčku se bomo preko pesmic razgibali in na poligonu urili koordinacijo ter ravnotežje. Vadili bomo kotaljenje, plezanje, kobacanje čez ovire, plazenje, vodenje in podajanje žoge in skozi vaje tudi ročne spretnosti.

170,00 
- +
SKU: N/A Categories: / /

Opis

Na FIT malčku se bomo preko pesmic razgibali in na poligonu urili koordinacijo ter ravnotežje. Vadili bomo kotaljenje, plezanje, kobacanje čez ovire, plazenje, vodenje in podajanje žoge in skozi vaje tudi ročne spretnosti.

 

V obdobju med 1. in 3. letom starosti, začne otrok spoznavat svet s popolnoma nove perspektive, saj stoji in nato shodi. Postajajo zelo radovedni in posnemajo zunanji svet. Del urice pa bo vedno namenjen miselnemu razvoju. Skozi igre bomo spoznavali barve, oblike, živali, vozila, … 

izidora-pogosta-vprasanja-in-odgovori-ikona

Vadba in redno gibanje je pri dojenčkih in majhnih otrocih izredno pomembno in je eden glavnih dejavnikov, ki pripomorejo k optimalnemu, tako motoričnemu, kot kognitivnemu razvoju.

Dejan Kletečki

1 mnenje za Fit malček, od 1 do 3 let

 1. Simona

  Neverjetno uživam, ko gledam kako se naš sonček plazi po tem mehkem toboganu, koliko veščin zmore, kako se znajde v dani situaciji. najbolj pa mi je všeč, ko ga vidim kako se zna povezati z drugimi malčki. Prepričana sem, da ta socializacija veliko pomeni v tem norem svetu…
  Hvala za vse nasvete in priložnosti, da se družimo v vašem toplem okolju, ki nam daje vse to kar si kot starš najbolj želiš, in le malokje najdeš.
  Vedno čisto, vedno pospravljeno, vedno toplo in vedno vse tako lepo urejeno, da pritegne pogled. Najbolj seveda v času Božiča, ko znate pričarati vso toplino družinskega pričakovanja. in neverjetno vam uspeva vse lepo dekorirati ob vsakem letnem času, ali pa dogodku, prazniku…
  (valentinovi srčki, pustne maske, pomladno cvetje, poletje na morju, jesenski kostanj in buče, pa seveda zimski sneg in praznični kraguljčki)
  Vedno ste mi navdih, kako narediti kaj doma.
  Hvala vam za vašo srčnost.

  • Sončna vila

   Hvala Simona, vse kar ustvarjamo delamo z veliko mero energije, hvaležnosti, srčnosti in spoštovanja do vsega kar nas obdaja. V prvi vrsti do vas, ki polnite našo hišo, do kulture naših praznikov in v hvalospev našemu življenju.

Podaj mnenje

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Kategorije

Aktualni izdelki

HITRI KONTAKT

Kamniška ulica 22a, 2000 Maribor

041 504 848

Back To Top

Izidorine
e-novičke

Si noseča, mlada mamica, ali pa že razmišljaš v tej smeri? Prijavi se na moje e-novičke in prejmi KODO ZA BREZPLAČEN PRVI OBISK na vadbi za nosečnice. Ker z menoj ob strani je IZI postati mami!

0
  0
  Košarica
  Vaša košarica je praznaNazaj v trgovino