Vadba za nosečnice & družine, z Izidoro. Programi potekajo v živo in on-line.

TRENIRAM Z IZIDORO

Mnenja zadovoljnih mamic, zaupajo mi številne (bodoče) mamice

MNENJA MAMIC

Zaupajo mi številne (bodoče) mamice

Moja nosečnost je bila več kot lepa. Obiski ob sredah na jogi in delavnica o porodu je bila kot topla odeja na mojo samozavest. Izidorine besede "roditi kot to počnejo Afričanke" so bile moje izhodišče, da želim roditi kolikor se da naraven porod.

Melita Vidovič

Sem VEČ KOT ZADOVOLJNA z jogo za nosečnice, z Izidoro in puncami! Po 3 tednih me križ veliko manj boli, da se ne pogovarjamo o energiji! Izidora je res čudovita oseba, kar se odraža na vadbi in posledično na vseh nas. Hvala!

Jerneja Kopše

Vadba za nosečnice se je izkazala kot ena najboljših odločitev, ki sem jih lahko naredila zase in za najino malčico. Joga me je sproščala, razgibala, razveselila in pomirila. Hvaležna sem, da sem spoznala Izidoro, v trenutku me je prevzela njena mirna, topla, srčna energija.

Tea Kuhar

Preden sem začela obiskovati jogo, sem imela določene strahove in negotovost. Izidora mi je s svojo pozitivno energijo, srčnostjo, praktičnimi nasveti in dragocenimi izkušnjami razblinila vse strahove. To ni le vadba, ampak veliko več.

Barbara Kotnik, dr. med.

“Vadba za nosečnice se je izkazala kot ena najboljših odločitev, ki sem jih lahko naredila zase in za najino malčico. Joga me je sproščala, razgibala, razveselila in pomirila.  Hvaležna sem, da sem spoznala Izidoro, v trenutku me je prevzela njena mirna, topla, srčna energija.”

– Tea Kuhar

“Sem VEČ KOT ZADOVOLJNA z jogo za nosečnice, z Izidoro in puncami! Po 3 tednih me križ veliko manj boli, da se ne pogovarjamo o energiji! Izidora je res čudovita oseba, kar se odraža na vadbi in posledično na vseh nas. Hvala!”

– Jerneja Kopše

“Moja nosečnost je bila več kot lepa. Obiski ob sredah na jogi in delavnica o porodu je bila kot topla odeja na mojo samozavest. Izidorine besede “roditi kot to počnejo Afričanke” so bile moje izhodišče, da želim roditi kolikor se da naraven porod.”

– Melita Vidovič

“Preden sem začela obiskovati jogo, sem imela določene strahove in negotovost.  Izidora mi je s svojo pozitivno energijo, srčnostjo, praktičnimi nasveti in dragocenimi izkušnjami razblinila vse strahove.  To ni le vadba, ampak veliko več.”

– Barbara Kotnik, dr. med.

“Vadba je bila vedno polna pozitivne energije, spodbudnih misli in praktičnih nasvetov.  Obisk priporočam vsem bodočim mamicam. Izidorino poslanstvo je neprecenljivo – strokovno vodenje je podprto s toplim pristopom in nasmehom na obrazu.”

– KLAVDIJA KOROŠEC

“Velikokrat me je zaradi fizične bolečine, ki je bila vseskozi prisotna, vznemirjala že sama misel na porod. Izidora nam ves čas nudi veliko psihične, čustvene in fizične podpore ter nas opogumlja, da bomo zmogle na tej poti. Tako je vadba postala zame čudovito darilo za nosečnost.”

– ALBINA NOVAK

“Sprostitev in mišične raztezne vaje na vadbi mi pomagajo pri fizični in miselni pripravi na porod. To je zame še posebej pomembno, saj nimam najbolj prijetnih spominov na prvi porod. Zaradi vadbe sem sedaj pomirjena in prepričana sem, da bo moj porod sedaj lažji in manj stresen.

– Manca Godec Novak, dr. med.

“Čeprav porod ni potekal in se zaključil kot sem si želela in pričakovala se iz srca zahvaljujem za vso predano znanje, nasvete in izkušnje, ki jih Izidora deli na vadbi in delavnicah. Vse, česar me je naučila, je pomagalo veliko bolj kot vsa protibolečinska terapija.

– Tina Ištvan

“Vsaka minuta na vadbi je izredno obogatila moje nosečniško obdobje. Večerne ure pri Izidori so bili posebni trenutki tako zame, kot tudi za malo bitjece v trebuhu. Poleg samih vaj je vadba zame pomenila tudi druženje z drugimi nosečnicami in bodočimi mamicami, s katerimi smo si lahko delile občutke, vprašanja in mnenja.

– Polona Primc

“Zelo vesela vseh napotkov in priporočil glede nosečnosti in poroda. Tudi moj fant je omenil, da sem bila videti zelo pripravljena na porod, pa tudi on mi je znal pomagat, saj sva dobila dobre nasvete na delavnici, ki je namenjena partnerjevi pripravi na porod.

– MOJCA GRAHOR

“V drugi nosečnosti sem želela biti pripravljena na obdobje po porodu, ki je velikokrat zelo naporno in v pripravi na porod nanj kar pozabimo. Na delavnicah sem dobila veliko koristnih nasvetov o dojenju, kako preprečiti nastanek mastitisa, ki sem ga imela pri prvem dojenju kar tri krat.

– Miša Osolnik

“Vsaka ura vadbe je nekaj posebnega in vsakič znova sem izvedela kak koristen nasvet. Pred porodom sem se seveda odločila za obisk vseh delavnic za bodoče starše. Sedaj, ko sem rodila sem res iz srca hvaležna za vsako minuto, ki sem jo preživela na vadbi in za vso znanje, ki ga dobimo na delavnicah.

– Sara Jurančič

“Vadba mi je pomagala pri sproščanju, povečanju gibčnosti in vzdržljivosti. Izidora mi je pomagala pri zavedanju čarobnosti nosečnosti in uživanju v vsakem trenutku. Da sploh ne omenjam vseh koristnih informacij glede nosečnosti in poroda, ki jih je posredovala.

– Ema Fene

izidora-vadba-za-nosecnice-in-druzine-locnica-nb-1-fffefb

Imaš vprašanje? Piši mi.

Bodoča mamica, z menoj boš na enem mestu dobila celovite kakovostne informacije o nosečnosti, porodu, dojenju …
Za vsa vprašanja sem ti na voljo preko spodnjega kontaktnega obrazca, ali na telefonu 041 504 848.

Back To Top

Izidorine
e-novičke

Si noseča, mlada mamica, ali pa že razmišljaš v tej smeri? Prijavi se na moje e-novičke in prejmi KODO ZA BREZPLAČEN PRVI OBISK na vadbi za nosečnice. Ker z menoj ob strani je IZI postati mami!

0
    0
    Košarica
    Vaša košarica je praznaNazaj v trgovino