Vadba za nosečnice & družine, z Izidoro. Programi potekajo v živo in on-line.

Trgovina

Partnerjeva podpora pri porodu

Partnerjeva podpora pri porodu

45,00 

 • Delavnica 3 je del celostne priprave Šole za starše, ki obsega 4 delavnice.
 • Bodoča starša se lahko udeležita posamezne delavnice ali celotnega sklopa.
 • Ena delavnica trajanja 180 minut.
 • Delavnico vodi: Izidora

Tretja od štirih delavnic Šole za starše, je vsebinsko posebej namenjena partnerju, ki se odloči prisostvovati porodu. Da bo znal biti aktiven, v podporo in pomoč partnerki, ga v delavnici seznanim z dogajanjem v porodni sobi. Pridobljeno znanje bosta izpopolnila s ponavljanjem tehnik in položajev. V posnetku so uporabljeni pripomočki: gimnastična žoga, dolg šal, kuhinjski stol. Če je mogoče si jih pripravita ali pa improvizirajta s tem kar vama je doma na voljo.

 

1 mnenje za Partnerjeva podpora pri porodu

 1. Sara M.

  Moram vam povedati, da sva zelo vesela in zadovoljna, da sva se odločila za nakup delavnic. Zelo podrobno in nazorno so razloženi in predstavljeni vidiki, tehnike, opcije lajšanja bolečin, partnerjeva pomoč in predvsem njegov pomen ob porodu.
  Res mi je žal, da vaših delavnic zaradi “časovne stiske” in spleta okoliščin (naših ter vaših) nisem/nisva uspela obiskati v živo. Ogromno informacij in neke vrste samozavedanje o tem, kdo sem in česa sem zmožna, pa sem HVALA VAM, pridobila z ogledom video vsebin, ki jih ponujate.
  Res sem vam hvaležna, da imate tako dobro pripravljene vsebine, ki so dostopne tudi preko spleta. Zaradi visokega rizika (kar že veste) sem sicer marsikaj opustila (med drugim tudi treninge, ki sem jih izvajala doma, kolesarjenje, dolge sprehode…), vendar sem se mentalno dobro pripravila na potencialno pot naravnega poroda (prvič sem imela carski rez zaradi medenične vstave), ki me čaka. Ponovno imam “dovoljenje”, da se več gibljem, kak sprehod in podobno.

  V glavnem, ne želim dolgoveziti, želela sem vam le izraziti svojo hvaležnost. HVALA IZIDORA!

  Ostanite še naprej tako pozitivna oseba z ogromno dobre energije, ki se čuti že preko spleta in želimo vam vse dobro na vaši življenjski poti!

  Sara z družino

  • Sončna vila

   Sara, tudi jaz sem hvaležna, da sem imela to možnost biti del vajine priprave na prihod vajinega sončka. Želim vam vsega dobrega tega sveta…

Podaj mnenje

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Kategorije

Aktualni izdelki

HITRI KONTAKT

Kamniška ulica 22a, 2000 Maribor

041 504 848

Back To Top

Izidorine
e-novičke

Si noseča, mlada mamica, ali pa že razmišljaš v tej smeri? Prijavi se na moje e-novičke in prejmi KODO ZA BREZPLAČEN PRVI OBISK na vadbi za nosečnice. Ker z menoj ob strani je IZI postati mami!

0
  0
  Košarica
  Vaša košarica je praznaNazaj v trgovino