Vadba za nosečnice & družine, z Izidoro. Programi potekajo v živo in on-line.

Trgovina

Fit nosečnica

Fit nosečnica

45,00 

 • Cena velja za en mesec.
 • Trajanje enega srečanja 45 minut.
 • Vadbo vodi: Nina

Program Fit nosečnica je namenjem vsaki, ki si želite aktivno preživeti nosečnost. S programom se ohranja kardiokondicija, gibljivost telesa, krepijo se mišice trupa, mišice medeničnega dna ter mišice okončin, ki se po porodu najbolj potrebujejo pri negi dojenčka. Vadbo sestavljajo štirje sklopi: vaje za grevanje, aerobne vaje, raztezanje ter sproščanje in vizuacijazija.

 

45,00 
45,00 
- +

Opis

Program Fit nosečnica je namenjem vsem, ki si želite aktivno preživeti nosečnost. S programom se ohranja kardiokondicija, gibljivost telesa, krepijo se mišice trupa, mišice medeničnega dna ter mišice okončin, ki se po porodu najbolj potrebujejo pri negi dojenčka.

KAKO VADBA POTEKA

Z vadbo začnemo stoje v lahkotnem koraku se ogrejemo. Nato stopnjujemo tempo in v drugem delu naredimo veliko vaj za moč rok in nog, ter za kardio kondicijo. Ker se skozi vadbo naše telo ogreje je pomembno, da ves čas ostajamo v gibanju, vsaj v lahki hoji na mestu. Na koncu drugega dela postopoma zmanjšujemo tempo, da se naš srčni utrip in dihanje umirita. Nadaljujemo z vajami na podlagi za moč in zatezanje naših mišic. Skozi sproščanje  popolnoma umirimo naše misli in sprostimo vse napetosti, ki so med vadbo nastale v telesu.

izidora-pogosta-vprasanja-in-odgovori-ikona

Ali ste vedeli? V času vadbe se izoliramo od vsakdanjih obveznosti in se posvetimo sebi ter bitjecu, ki ga nosimo pod svojim srcem. S programom se ohranja kardiokondicija, gibljivost telesa, krepijo se mišice trupa, mišice medeničnega dna ter mišice okončin, ki se po porodu najbolj potrebujejo pri negi dojenčka.

S seboj prinesi ...

 • Oblečena bodi v športna oblačila in nogavice.
 • S seboj prinesi dobro voljo in stekleničko vode.

Vadba poteka on-line ob posnetkih

Dejan Kletečki

2 mnenji za Fit nosečnica

 1. Sončna vila

  Draga Sara hvala. Zelo sem vesela, da ti je FIT nosečnica bila v korist. Z veseljem sem vam na voljo ter sledim vašim željam in zmožnostim v tako edinstvenem času kot je nosečnost. Vaditeljica Nina.

 2. Sara K.

  Meni je bilo super. Ravno prava mera vadbe za ohranjanje kondicije in varne nosečnosti.

  • Sončna vila

   Draga Sara hvala. Zelo sem vesela, da ti je FIT nosečnica bila v korist. Z veseljem sem vam na voljo ter sledim vašim željam in zmožnostim v tako edinstvenem času kot je nosečnost. Vaditeljica Nina.

Podaj mnenje

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Kategorije

Aktualni izdelki

HITRI KONTAKT

Kamniška ulica 22a, 2000 Maribor

041 504 848

Back To Top

Izidorine
e-novičke

Si noseča, mlada mamica, ali pa že razmišljaš v tej smeri? Prijavi se na moje e-novičke in prejmi KODO ZA BREZPLAČEN PRVI OBISK na vadbi za nosečnice. Ker z menoj ob strani je IZI postati mami!

0
  0
  Košarica
  Vaša košarica je praznaNazaj v trgovino