Vadba za nosečnice & družine, z Izidoro. Programi potekajo v živo in on-line.

Trgovina

Priprava nosečnice na porod

Priprava nosečnice na porod

35,00 

 • Delavnica 1 je del celostne priprave Šole za starše, ki obsega 4 delavnice.
 • Nosečnica se lahko udeleži posamezne delavnice ali celotnega sklopa.
 • Ena delavnica traja 180 minut.
 • Delavnico vodi: Izidora

Namen prve izmed štirih praktičnih delavnic Šole za starše je, da gre ženska dobro pripravljena na porod in opolnomočena – brez dvomov, sproščena in da zaupa vase. Tako boš zmogla suvereno prebroditi izzive tega velikega dogodka. Porod nima popravnega izpita, vsak se zgodi le enkrat. Naj bo lep, spoštljiv in prijazen do otroka in mamice. Pridobljeno znanje boš izpopolnila s ponavljanjem naučenih tehnik in  položajev.

.

 

1 mnenje za Priprava nosečnice na porod

 1. Dijana Š.

  Sončna vila – prostor, kjer nosečnica pridobi vse pomembne informacije v zvezi z nosečnostjo, porodom in dojenjem. Zaradi tega v novo vlogo stopi pomirjena in pripravljena.
  V sklopu delavnic so vključeni tudi partnerji. Po zaslugi sklopa priprav na porod s partnerjem, v porodni sobi ni bilo hektike. Partner je ves čas vedel kaj se dogaja in aktivno sodeloval.
  Kljub aktivni pripravi, pa se ti lahko kaj zalomi. In takrat je dobro da veš, kje poiskati pomoč. Izidora Vesenjak Dinevski je vedno na voljo za pogovor in nasvete. Če imaš težave z dojenjem, se lahko vedno obrneš tudi na Nina Hercog Rojs, ki ti z obiskom na domu v najkrajšem možnem času (k meni je prišla celo v nedeljo dopoldan) pomaga počasi in potrpežljivo. Izidora hvala, da si me oborožila z informacijami o pomenu dojenja in Nina hvala tebi, da si se oglasila ko sem bila najbolj na tleh, ter si skupaj z mano poiskala vzrok mojih težav. Z vajino pomočjo mi bo zagotovo uspelo. 💪❤️

  • Sončna vila

   Dijana pogumno naprej. Si skrbna in ljubeča mamica. Hvala za tvoje zapisane misli.

Podaj mnenje

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Kategorije

Aktualni izdelki

HITRI KONTAKT

Kamniška ulica 22a, 2000 Maribor

041 504 848

Back To Top

Izidorine
e-novičke

Si noseča, mlada mamica, ali pa že razmišljaš v tej smeri? Prijavi se na moje e-novičke in prejmi KODO ZA BREZPLAČEN PRVI OBISK na vadbi za nosečnice. Ker z menoj ob strani je IZI postati mami!

0
  0
  Košarica
  Vaša košarica je praznaNazaj v trgovino