Vadba za nosečnice & družine, z Izidoro. Programi potekajo v živo in on-line.

Trgovina

GRU – gibalno razvojne urice

GRU – gibalno razvojne urice

30,00 65,00 

 • Trajanje srečanja 60 minut.
 • Cena velja za en mesec.
 • Vadbo vodi: Nina

Gibalno razvojne urice so namenjene zdravim dojenčkom od 4. tedna starosti v družbi njihovih mamic, ki pod našim vodstvom izvajajo vaje s svojim dojenčkom. Naš kurikulum, ki zajema več kot 200 različnih vaj, je temeljito pregledan in odobren s strani izkušene nevrofizioterapevtke Tjaše Ozmec, s katero sodelujemo.

 

65,00 
35,00 
30,00 
48,00 
- +

7 mnenj za GRU – gibalno razvojne urice

 1. Klara Šumak

  S hčerko sva prvo leto njenega življenja obiskovali gibalne urice pri Nini, kar je bila brez dvoma najboljša naložba v otrokov gibalni in čustven razvoj, hkrati pa tudi dobra priložnost za druženje in povezovanje z mamicami, ki imajo isto oz. podobno stare otroke. Z vajami, ki sva se jih naučile tam in redno prakticirali doma, je hčerka v svojem tempu pravilno dosegla vse mejnike v gibalnem razvoju in samostojno shodila že pred 11. mesecem. Iskrena hvala za delo, ki ga opravljate in je tako zelo pomembno, sploh glede na vse preveč populistično mnenje, da je treba “čim manj komplicirati” in da “smo vsi gor zrasli in shodli brez hendlinga”. Kako narobe. Hvala, super ste!

  • Sončna vila

   Draga Klara, hvala za tvoj zapis, iskreno si želimo, da bi še več mamic prišlo do spoznanja, kako pomembni so zdravi temelji in kakšno vrednost ima to za nadaljnje življenje. Vse dobro tebi, Pii in vaši celi družini. Naša vrata so vam na stežaj odprta. Dobrodošli.

 2. Dolores (preverjena stranka)

  S Pino sva gibalno-razvojne urice obiskovali 10 mesecev in bile so tista 1 ura v tednu, ki sva se je vedno veselili. Začeli sva brez nekih pričakovanj, končali pa z ogromno znanja, novimi poznanstvi in srečni, da sva bili del tega. Nina je res prava zakladnica znanja o gibalnem razvoju, posveti se vsakemu otroku posebej in daje splošne koristne nasvete, predvsem pa oddaja energijo, zaradi katere jo imajo dojenčki res radi. Vsaj Pini je vedno narisala največji nasmešek na obraz. Poleg tega so tam vedno na voljo pripomočki, ki jih (vsaj ne vseh) nima vsak doma, zato so omogočene vaje, ki jih drugače naši najmlajši nimajo vedno priložnosti izvajati. Pa še veliko pesmic se naučiš in potem se zalotiš, ko po parku voziš spečega otroka, zraven pa poješ o žabicah in medotih in malih miškah. Urice toplo priporočam vsem, sploh novopečenim mamicam, ki si želijo biti bolj samozavestne pri baby handlingu, pa tudi tistim z malo večjimi dojenčki, ki si želijo okrepiti gibalni razvoj in se imeti fino v družbi drugih malih raziskovalcev.

  • Sončna vila

   Draga Dolores in Pina, zelo vesela sem ob prebiranju tvojega zapisa in predvsem naštetih dejstev kaj vse sta pri nas uspeli osvojiti. Ob takšnih besedah dobim potrditev, da delamo prav in dobro. Pini želim razigrano otroštvo polno raziskovalnih podvigov, mamici pa veliko veselja in trenutkov sreče. Hvala, da sem lahko bila del vajinega prvega življenjskega leta. Nina

 3. Katarina K. (preverjena stranka)

  Vsa tri dekleta (Izidora, Daniela, Nina) so neverjetno prijazna in pozorna. Nina se na njenih GRU uricah resnično posveti vsakemu otroku in pomaga mamici na vsakem koraku. Vsekakor priporočam vsem novopečenim mamicam, še posebej tistim, ki jim mogoče primankuje samozavesti pri rokovanju z dojenčkom.

 4. Katarina (preverjena stranka)

  Z mojim sinom sva zelo uživala na gibalnih uricah pri Nini. Veliko sem se naučila, kako sinu pomagati pri razvoju. Nina se resnično posveti vsakemu otroku in mamici pomaga na vsakem koraku. Vsekakor priporočamo vsem, ki jih poznamo, saj smo na lastni koži izkusili vse pozitivne učinke vaših gibalno-razvojnih uric 😀

  • Sončna vila

   Draga Katarina, hvala za vse zapisano. Želim vama veliko veselega plazenja, kobacanja in kasneje tudi igre na prostem, saj je le ta zdravi temelj za otrokov razvoj.

 5. Tina

  Pozdravljene Sončne vile.
  S partnerjem se bi vam rada iskreno zahvalila za vso pomoč, podporo in podano znanje. Hvaležna, da sva bila deležna vseh kvalitetnih delavnic in predavanj, da sem hodila k Izidori na vadbo za nosečnice (brez katere si sploh ne predstavljam naslednje nosečnosti) in
  gibalno – razvojnih uric, ki jih bova z Lili zelo pogrešali.
  Zaradi vas je bilo vse lažje.
  Vse dobro,
  Tina, Tadej in Lili

  • Sončna vila

   Hvala draga družinica, ostanite tako srčni in povezani, lepo vas je bilo spoznati. Držim pesti, da se kmalu spet vidimo.

 6. Kerstin Pori

  Imamo se super.

  • Sončna vila

   Pridita še, vedno je veselo…

 7. Jasmina Cehnar

  Gibalne urice z Nino so super, jih priporočam vsaki mamici, pa naj ima prvega, drugega, tretjega bejbija. Ko že misliš, da veš vse, pa vidiš, da se da veliko naučiti. Ninimo znanje in nasveti, seveda pa tudi same gibalne vaje, bodo poskrbele za optimalen otrokov razvoj, pa tudi korigirala kakšno težavo v fizičnem razvoju. Ni pa vse strogo hendling, veliko se tudi poje, igra, boža, spodbuja in pogovarja o naših dojenčkih. Delavnica mamicam sigurno pomaga zgraditi samozavest glede skrbi za dojenčka, z njim se tudi s pomočjo te delavnice še bolj poveže. In kar je dodana vrednost, oblikuje se podporna skupina mamic, ki se “samoterapirajo”, se družijo in si pomagajo tudi izven delavnic.

Podaj mnenje

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Kategorije

Aktualni izdelki

HITRI KONTAKT

Kamniška ulica 22a, 2000 Maribor

041 504 848

Back To Top

Izidorine
e-novičke

Si noseča, mlada mamica, ali pa že razmišljaš v tej smeri? Prijavi se na moje e-novičke in prejmi KODO ZA BREZPLAČEN PRVI OBISK na vadbi za nosečnice. Ker z menoj ob strani je IZI postati mami!

0
  0
  Košarica
  Vaša košarica je praznaNazaj v trgovino