Vadba za nosečnice & družine, z Izidoro. Programi potekajo v živo in on-line.

Trgovina

Pravilno rokovanje in nega novorojenčka

Pravilno rokovanje in nega novorojenčka

60,00 

 • Delavnica 4 je del celostne priprave Šole za starše, ki obsega 4 delavnice
 • Bodoča starše se lahko udeležita posamezne delavnice ali celotnega sklopa.
 • Ena delavnica traja 180 minut.
 • Delavnico vodi: Nina

Četrta delavnica Šole za starše, zaokroža sklop vseh delavnic s tematiko o negi in rokovanju z novorojenčkom. S pravilno uporabo prikazanih tehnik  spodbujaš dojenčkov  normalni gibalni razvoj in si hkrati olajšaš vsakdanjo rutino. Pridobljeno znanje ti bo pomagalo pri  samozavestnem in ljubečem rokovanju ter skrbi zanj v prvih tednih življenja. Pridobljeno znanje boš izpopolnila s ponavljanjem videnih položajev, zato priporočam, da imaš ob ogledu posnetka ob sebi lutko dojenčka na kateri lahko vadiš.

 

- +

4 mnenja za Pravilno rokovanje in nega novorojenčka

 1. Lara R.

  Vse delavnice so bile odlično izvedene kolikor je to pač mogoče preko zoom-a. glede nato, da je to najin prvi otrok in nimava predhodnega rokovanja/ stika z otroci, je pomanjkljivost samo to, da praktičnih vaj ne vidiš v živo, saj bi tako lahko bolj priskočile na pomoč, kakšna je prava
  izvedba, ipd. ampak,
  A žal to ni bilo izvedljivo and you simply do your best out of given situation,
  so heads down.

  • Sončna vila

   Draga Lara, kot si zapisala je potrebno izkoristiti to kar nam je ponujeno v danih razmerah. Skoraj vsi naši programi so tudi v online obliki, vsekakor pa se strinjam, da to ni enako kot v živo. Glede rokovanja z dojenčkom priporočam, da se poslužiš možnosti obiska na domu, moje sodelavke Nine, ki vam je to delavnico tudi predavala. V tvojem domačem okolju in s tvojim dojenčkom v rokah bosta lahko ponovili in nadoknadili vse zamujeno.

 2. Andreja N.

  Mogoče samo nasvet tistim, ki pridejo na delavnico direktno iz službe, na koncu si pri praktičnem delu že kar izmučen in ti lahko kaj uide. Pojdite tja spočite, drugače pa hvala za vse, bilo je odlično.

  • Sončna vila

   Hvala Andreja za podan nasvet. Tudi to je način urjenja in prenašanja teže poroda, ki nikakor ni mala malica ali pa je to v izredno redkih primerih.

 3. Janja J.

  Delavnice so bile celostne in so vključevale ogromno koristnih informacij. Pri vseh delavnicah v online oblikah je prednost to, da si lahko vmes oddahneš, se umakneš in nadaljuješ, ko si zopet fit.

 4. Nina

  V kolikor se še nisva prav zavedala, da bo mala štručka kmalu v mojem in partnerjevem naročju, odvisna od naju, nama je ta občutek dala prav ta delavnica.
  Od trenutka, ko prvič vidimo, dobimo v naročje novorojenčka, kako ga začeti negovati, kako pripraviti na “vožnjo” iz porodnišnice v domek, kaj potrebujemo, česa ne početi in še več. Neprecenljivo. 1000x hvala za vse nasvete.

  • Sončna vila

   Nina res je, vse kar si sama doživela na delavnici je moj cilj in vodilo, da vam približam to razumevanje in vedenje o otročku, ki ga pričakujeta.
   Hvala in želim ti, da bi vse informacije spretno koristila.

  • Sončna vila

   Moj namen in moje poslanstvo je doseženo, kadar lahko mladim staršem služim s svojim znanjem. Le mirno in brezskrbno naj pluje vaš družinski čolniček.

Podaj mnenje

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Kategorije

Aktualni izdelki

HITRI KONTAKT

Kamniška ulica 22a, 2000 Maribor

041 504 848

Back To Top

Izidorine
e-novičke

Si noseča, mlada mamica, ali pa že razmišljaš v tej smeri? Prijavi se na moje e-novičke in prejmi KODO ZA BREZPLAČEN PRVI OBISK na vadbi za nosečnice. Ker z menoj ob strani je IZI postati mami!

0
  0
  Košarica
  Vaša košarica je praznaNazaj v trgovino