Vadba za nosečnice & družine, z Izidoro. Programi potekajo v živo in on-line.

Trgovina

Dojenje in prvi dnevi z dojenčkom

Dojenje in prvi dnevi z dojenčkom

45,00 

 • Delavnica 2 je del celostne priprave Šole za starše, ki obsega 4 delavnice.
 • Nosečnica se lahko udeležit posamezne delavnice ali celotnega sklopa.
 • Ena delavnica traja 180 min.
 • Delavnico vodi: Izidora

Na drugi od štirih  delavnic Šole za starše razbijamo tabuje o dojenju. Seznanila se boš s pogostimi pasti dojenja in naravnega reševanja težav, ki nemalokrat nastopijo. Dojenje je izjemno pomemben del materinstva, ki prinaša številne koristi tako za mamico kot tudi za dojenčka. Krepi vez med materjo in otrokom, materino mleko pa s svojimi vsebnostmi pomaga krepiti imunski sistem dojenčka ter ga ščiti pred boleznimi. Pridobljeno znanje boš izpopolnila s ponavljanjem naučenega, zato priporočam, da imaš ob ogledu posnetka ob sebi lutko dojenčka na kateri lahko vadiš.

 

- +

7 mnenj za Dojenje in prvi dnevi z dojenčkom

 1. Daniela S. C. K.

  Ko sem na delavnici držala v rokah lutko si nisem znala predstavljati kaj pomeni koliko časa je primerno dojiti otroka. Nisem imela odgovora ne za čas enega podoja kaj šele za čas do katere starosti otroka bo dojenje teklo. Danes ponosno gledam nazaj in se lahko primerjam s kakšno dojiljo iz preteklih zgodovinskih časov. Svojo prvo hči sem dojila do 31 meseca (2,5 let) njene starosti. V drugi nosečnosti sem pričakovala dvojčici za kateri sem vedela, da se bosta rodili s carskim rezom (zaradi lege). Največji dvomi so me razjedali samo zaradi tega, ker me je bilo strah ali bom po CR zmogla dojiti. Zmogla sem! 2 uri po porodu sem jih dobila, pristavila in kolostrum je stekel. Dojila sem jih skoraj do njihovega 4 rojstnega dne (44 mesecev), obe. Mame zmoremo veliko več kot si mislimo. S pomočjo Izidorinih nasvetov in ključnih informacij sem bila uspešna “dojilja”, pa tudi marsikateri mastitis sem uredila brez antibiotika. Izidora tvoje dolgoletne izkušnje so nam bile v pomoč že pred mnogimi leti, zato sploh nimam pomislekov v moč informacij, ki jih podajaš nosečnicam danes.

  • Sončna vila

   Carica! K takšni zgodbi nimam kaj veliko dodati. Ohrani to levjo željo in voljo po cilju, ki si ga postaviš.

 2. Tanja K.

  Delavnice so poučne, sploh za tiste, ki še nismo rodile, dojile oziroma nismo mame. Odlična priprava v to, kaj nas lahko čaka, še zlasti pa lahko vsako novo mamico prav take informacije zelo pomirijo, če denimo dojenje ne steče takoj ali takrat, ko je v dvomih glede sebe in nove vloge v življenju. V nasprotnem primeru bi lahko mislile, da je z njimi kaj narobe. Skratka, odlična priprava.

  • Sončna vila

   Res je Tanja, potrebno se je opremiti z večimi informacijami, da lahko v ključni situaciji odreagiramo po svoji presoji. Kadar ste samozavestne so vaše odločitve sigurno najbolj prave in najbolj primerne.

 3. Katja

  Draga moja Izidora. Upam, da si krasno.
  Morem ti povedati, da sva z Zarjo pred 1 tednom zaključili z dojenjem…po napolnjenih 22 mesecih dojenja. 22! To je precej dlje, kot sem mislila in mnogo, mnogo dlje kot so bili obeti na neki točki.
  Hvala ti, da si nama pomagala doseči tako številko. Iz srca ti bom vedno hvaležna za to, da si nama takrat, pri 4 mesecih, priskočila na pomoč.

  Pošiljam ti pozdrave-večno tvoja zvesta in goreča ambasadorka.
  Objem,
  Katja

  • Sončna vila

   Moje ljube ambasadorke…, ponosna sem na vse vas, ki zmorete in se neizmerno razdajate za svoje otročičke. Ni vsem dano in niso vsi srečni izbranci. Naj živi mamino mleko!

 4. Tamara K.

  Čarobna in nežna priprava na najpomembnejše obdobje ženske. Pod strokovnim vodstvom izjemno navdušujoče Izidore si prav želiš čimprej postati mama 🙂 Prostor, vzdušje, družba in vedno nasmejana povezovalan nit – Izidora. Če še kdaj zanosim — moja prva izbira in pot me vodita v Sočno vilo!

  • Sončna vila

   Dobrodošla Tamara, vrata Sončne vile bodo vedno na stežaj odprta, zate in za vse, ki si želijo pridobiti pravo mero samozavesti.

 5. Špela M.

  Vadba za nosečnice z Izidoro je res odlična priprava na porod in poporodno obdobje. Prejela sem ogromno uporabnega teoretičnega znanja in nasvetov, ki mi sedaj po rojstvu hčerkice pridejo še kako prav. Prijeten, sproščen pogovor pred vadbo pa je tudi zvišal raven oksitocina vseh prisotnih nosečnic. Poleg vadbe, ki je bila ravno prav lahka a hkrati dobra podpora mojemu fizičnemu telesu, sem se prav prijetno sprostila ob naših sproščanjih, ki jih še sedaj večkrat uporabim, kadar mi nespečnost krati spanec. Naše druženje smo vedno zaključile še z meditacijo. Najbolj mi je bilo všeč zahajanje za obzidje ter trenutki, ko smo se povezovale z malimi bitjeci v naših trebuščkih. Izidora, najlepša hvala za vse 💖. Prepričana sem, da je bila moja nosečnost tudi zaradi tvojih vadb tako srečna in prijetna.

  • Sončna vila

   Ob takšnih zapisih sem pomirjena in srečna, saj je moj namen dosežen. Vse dobro Špela in dobrodošla še nazaj…

 6. Aljaž

  Brez te delavnice mi ne bi uspelo stati ob strani mamici mojega otroka. Pojma nisem imel kaj vse pomeni beseda – dojiti. Neprecenljivo. Spoštovanja in truda vredno. Hvala Izidora, brez tebe ne vem, če bi nam uspelo.

  • Sončna vila

   Dojenje je velik dar in pravi mali čudež. Vredno je potruditi se, kajti tukaj se začnejo pravi temelji zdravega razvoja otroka. Opolnomočiti mlado mamico je moj namen, opolnomočiti mladega očka pa je pravi izziv. Skupaj nam je uspelo. Vse dobro na vaši mladi družinski poti.

 7. Nina

  Dojenje…naj bi bilo nekaj čisto naravnega, a poznam veliko mamic, ki jim dojenje ni “steklo”
  Pomirjena sem, saj je bilo na delavnici razloženo prav vse.
  Zakaj včasih ne gre, kaj storiti v primeru slabega začetka….celo kako “deluje” dojka oz.kje so mlečni žepki, kako pristavit otročka, zakaj tako…kaj storiti, ko prvič dobimo našega otročka v naročje, kako nadaljevati. Možni zapleti…
  Res zelo izčrpno o dojenju 🙂

  • Sončna vila

   Veliko smo povedali, veliko pokazali, a vedi, da boš največ videla in doživela ob lastni izkušnji. Želim ti nepozabne trenutke ob cartanju male štručke.

Podaj mnenje

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Kategorije

Aktualni izdelki

HITRI KONTAKT

Kamniška ulica 22a, 2000 Maribor

041 504 848

Back To Top

Izidorine
e-novičke

Si noseča, mlada mamica, ali pa že razmišljaš v tej smeri? Prijavi se na moje e-novičke in prejmi KODO ZA BREZPLAČEN PRVI OBISK na vadbi za nosečnice. Ker z menoj ob strani je IZI postati mami!

0
  0
  Košarica
  Vaša košarica je praznaNazaj v trgovino