Vadba za nosečnice & družine, z Izidoro. Programi potekajo v živo in on-line.

Pravilno rokovanje in nega novorojenčka – delavnica 4/4 Šola za starše

Pravilno rokovanje in nega novorojenčka – delavnica 4/4 Šola za starše

Pravilno rokovanje in nega novorojenčka – delavnica 4/4 Šola za starše

Current Status
Not Enrolled
Price
35,00 €
Get Started

Delavnica Pravilno rokovanje z dojenčkom in nega novorojenčka, ki jo vodi Nina ima tri module in skupaj traja 132 min.

Ko dobimo v roke to našo malo štručko in se vanjo popolnoma zaljubimo, se dostikrat počutimo zelo nemočne. Dojenčki jokajo, saj je to njihovo komunikacijsko sredstvo z vami. Njihovo dojemanje sveta, spalne rutine, zavedanje lasnega telesa… je popolnoma drugačno kot pri nas. Da bi vama nekoliko olajšali prve dneve, tedne in mesece sem za vaju pripravila tečaj, da vaju podprem z osnovnimi informacijami, ki jih potrebujeta za razumevanje vajinega dojenčka. Da bosta opolnomočena stopila v vlogo starša. 😀

Z vama bom Nina Hercog Rojs, mamica dveh šolarjev.

Že v srednji šoli sem se veliko ukvarjala z otroci, kot vodnica pri tabornikih, prostovoljka oseb s posebnimi potrebami, mentorica mladine pri gasilcih… Najraje pa sem se vključevala v varstvo dojenčkov. Tako sem šolanje nadaljevala na Zdravstveni fakulteti v Mariboru.

Ves čas sem se spoti izobraževala na področju Brain Gym-a, MNRI metode, opravila IBCLC tečaj za svetovalko za dojenje in tečaj za kranosakralno terapevtsko ter za certificirano maserko za nosečnice. Svoja znanja iz gibalne ga razvoja sem poglobila tudi s sodelovanjem z nevrofizoterapevti.

Za vsa vprašanja tekom tečaja ali tudi kasneje po porodu sem vama na voljo na sonč[email protected].

Na spletni strani najdeta tudi vso ponudno za dojenče od popordnih obiskov na domu, tečaja masaže dojenčka, gibalno razvojnih uric…. https://www.izidora.si/urnik-vadb-za-dojencke-in-malcke/

Izidora Vesenjak Dinevski

Back To Top

Izidorine
e-novičke

Si noseča, mlada mamica, ali pa že razmišljaš v tej smeri? Prijavi se na moje e-novičke in prejmi KODO ZA BREZPLAČEN PRVI OBISK na vadbi za nosečnice. Ker z menoj ob strani je IZI postati mami!

0
    0
    Košarica
    Vaša košarica je praznaNazaj v trgovino